Dag 23: De inhoud van mijn koelkast..

      Geen reacties op Dag 23: De inhoud van mijn koelkast..

  Goede avond, deze post is wat uurtjes verlaat omdat ik er nog niet aan toe gekomen was. Eerder vandaag heb ik foto’s gemaakt van de inhoud van mijn koelkast. Voor mijn doen is de koelkast nog rijkelijk gevuld. Eerst de linker foto wat is het allemaal.. Mosterd, roomboter, sambal, blue band, bakboter, koffie melk, roomboter, gehakte knoflook, martini, melk en sinaasappelsap. Lijkt me logisch waar het voor dient denk ik. Met de martini kun je met 7up en cassis een lekker drankje maken. Daarvoor heb ik deze in mijn koelkast staan, het is wel een zoet drankje wat ik persoonlijk erg lekker vind in de zomer of op z’n dag als vandaag. De fles is nog dicht en ik zie wel wanneer deze open gaat.

Dan de rechter foto… Bovenaan: pesto, paturain, in het zwarte bakje zat nog wat joppie saus, maar heb ik ook weggedaan vanavond. Daarnaast 2 potten mayonaise, afgelopen zondag bleven mijn ouders, zus en neefje eten. Alleen mijn moeder heeft een gluten allergie. En mijn mayonaise was niet meer gluten vrij. Dus staan er nu 2 aangebroken potten mayo in mijn koelkast. Daarnaast ligt curry, sandwitch spread en becel boter.
Daaronder: Jam, met erachter uitjes en augurken, citroen en limoen en daarnaast salades.
Daaronder: Kaas (jonge, komijnen en oude snijdbare) en joppie saus (wat ik graag over kaas doe).
Daaronder: toetjes, sla dressing en ketchup.
En tot slot in de groente la: alles behalve groentes.. Juist bier.. gewoon bier, rose bier en frambozen bier.. Voor iemand die geen bier drinkt dus best veel bier in mijn koelkast. En ik moet zeggen dat de rose bier en frambozen bier nog in de koelkast lag van mijn toenmalige vriendin. En het gewone bier is nog over van mijn verjaardag.

Dat zit dus in mijn koelkast… geen schokkende dingen denk ik..

Bewaren

Plaats hier je reactie :-)