Dag 24: Wat ik nog wil leren

      Geen reacties op Dag 24: Wat ik nog wil leren

Goedemorgen, vandaag gaan we het hebben over wat ik nog wil leren… Als het gaat om een opleiding ben ik denk ik wel ver uitgeleerd. Ik heb diverse opleidingen gevolgd. En nooit geweten wat ik wilde worden, nu heb ik al een aantal jaar mijn diploma voor verzorgende en dat zal ik waarschijnlijk ook blijven doen.. Dus na 4 opleidingen is het kwa school denk ik wel op. Tenminste het zit niet in de planning om een opleiding te gaan doen. Ten eerste zou ik niet weten wat, ten 2de heb ik er de financiële middelen niet voor.
Of er moet iets op mijn pad komen, maar ja dat weet je nooit van te voren!

Maar verder leer je iedere dag bij, zowel in de privé sfeer als op het werk leer ik regelmatig bij. Er is ook altijd tegen me gezegd: Je bent nooit te oud om te leren. En iedereen doet zijn/haar werk op zijn/haar eigen manier, en wie weet zie je dat het ook anders kan. Daar stel ik me ook voor open en daar leer ik van. Ik leer van de zorgvragers, ik leer van de collega’s en ik leer van vrienden/kennissen en familie.
Het klinkt misschien als een cliché maar het is gewoon zo!

Plaats hier je reactie :-)