Dag 25: 5 dingen waar ik niet zonder kan.

Hey hey, vandaag toch nog een bericht uit de blog challenge. In mijn planning zat een andere post, maar dat haal ik niet meer voor vandaag.
Dus gaan we het hebben over 5 dingen waar ik niet zonder kan..

Zoals vele heb ik zeg maar mijn verslavingen..
– Ice tea (zonder prik)
– Cola Light
– mijn gsm (voor spelletjes, appen en fb)
– m’n camera’s
– labello

Ice tea: Zoals vele “verslavingen” weet ik ook dat ice tea heel slecht is. Zit bomvol met suikers… Ik weet het… Maar tis zo lekker. Het is niet zo als ik een dag of paar dagen geen ice tea drink dat ik dan “klachten” heb of zo. Als ik bijv. een paar dagen weg ben of op vakantie dan drink ik geen ice tea. Maar op de een of andere manier zit het gewoon in mijn ritueel om het thuis wel te drinken.

Cola Light: Ze zeggen wel eens cola light is net zo slecht als “gewone” cola. En dat zal best zo zijn, en ondanks dat ik jaren lang cola heb gedronken vind ik dat nu gewoon niet lekker. En drink ik nu dagelijks cola light, minstens 1 glas. Waarom ik het drink, ja het is gewoon lekker.

Mijn gsm: ja mijn gsm.. ik weet nog goed dat er nog geen gsm’s bestonden. Ja zo oud ben ik al ;). En ik weet ook nog goed dat mijn vader het niet mee eens was dat ik van mijn zakgeld een gsm had gekocht. Dat was niet nodig, en wat maakt het uit dat iedereen in de klas een gsm had en jij niet. Nu zijn ze in de maatschappij niet meer weg te denken. Ik weet nog goed dat ik “vroeger” uren lang belde met vriendinnen en eerlijk is eerlijk mijn gsm gebruik ik vrij veel, maar eigenlijk niet zo vaak om te bellen. Als ik bijv. naar mijn ouders bel, dan pak ik de huis telefoon. Maar terug over het feit dat ik er niet zonder kan.. Ik heb mijn huidige gsm uitgezocht eigenlijk meer op het feit dat het een zeer goede camera functie heeft en dat hij makkelijk in gebruik is. Maar het meeste wat ik op mijn gsm doe is spelletjes spelen, ik speel veel spellen van King die gekoppeld zijn aan fb. En ik kan ook als ik “niets te doen heb” best lang scrollen op fb. Ook al doe ik dat ook stukken minder. En gebruik ik mijn telefoon om te appen of sms’en..

M’n camera’s: Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat fotograferen vanaf kleins af aan mijn hobby is. En ik heb ook diverse camera’s waar ik graag mee fotografeer. Het licht eraan wat en waar welke camera ik gebruik. Maar ik heb sowieso altijd mijn gsm op zak waar zoals ik net al beschreef een vrij goede camera in zit. En ik heb altijd een compact camera in mijn tas zitten. Ik ga de deur niet uit zonder de compact camera. Want je zou maar ergens zijn en iets moois zien en geen camera bij hebben in mijn beleving kan dat niet.

Labello: Het meest vreemde misschien waar ik niet zonder kan is labello, ik heb er altijd 1 in mijn tas zitten en in mijn nachtkastje zitten. Het eerste wat ik doe als ik opsta is labello op doen en voor het slapen gaan na het tanden poetsen en mijn neus snuiten is labello op doen. En tussendoor vaak ook nog. Ik kan er niet tegen als mijn mond/lippen droog aanvoelen. Dus doe ik meerdere keren per dag labello op.

Ach ja ze zeggen iedere gek z’n gebrek.. dit waren mijn 5 “gebreken” waar ik niet zonder kan!

Plaats hier je reactie :-)