Dag 27: Mijn (t)huis

      Geen reacties op Dag 27: Mijn (t)huis

Hallo, vandaag een ieniemienie kijkje in mijn huis. Want mensen die ik ken weten waar ik woon en hoe het er uit ziet, maar ergens vind ik het ook eng om zomaar je huis open en bloot op internet neer te zetten.. De eerste foto is genomen in oktober of november 2009, waarop mijn huis dus te zien is.. En de 2de foto zoals de indeling van de huiskamer er uit zag in dec. Er zijn hier en daar dingen verandert. Ik woon dus ergens in Noord-Brabant, in het huis wat ik samen met een ex destijds heb gehuurd, sinds een paar jaar geleden heb kunnen kopen. En waar ik met een andere ex ook heb samengewoond. Maar het is wel mijn stekkie, waar ik met veel plezier woon. Mijn huis heb ik afgelopen december aangepakt na het vertrek van mijn toenmalige vriendin. Het ziet er anders uit als van te voren wat ook het doel was.

Plaats hier je reactie :-)