Dag 28: 5 leuke youtube filmpjes

      Geen reacties op Dag 28: 5 leuke youtube filmpjes

Hallo, in plaats van 5 leuke youtube filmpjes zal ik hieronder mijn 5 favoriete youtube filmpjes zetten. Want het gene wat ik kijk op youtube zijn vooral muziek video’s, ipv filmpjes die bijv. grappig zijn of iets dergelijks.

Aimer – Romeo & Juliette, ja de nederlandse/vlaamse musical heb ik 30x mogen zien in het theater. Naar mijn mening de mooiste musical ever. Hieronder de franse versie van liefde met de videoclip.

Een van de mooiste films die er is vind ik toch Fame, de versie uit 2009. Dit is de eind scene waar ik altijd kippenvel bij krijg. De muziek vind ik mooi, het verhaal vind ik goed…

Een van de eerste musicals die ik zag was Elisabeth, deze musical heb ik een paar keer mogen zien in scheveningen. Heb ook de vlaamse versie een aantal jaar geleden gezien die ik ook goed vond. Maar Pia is voor mij toch echt de Elisabeth, en het liedje mijn leven is van mij is voor mij een beetje een lijf liedje geworden. Ik vind de tekst goed, de musical was prachtig en ja tis pia wat moet ik er nog meer over vertellen?

Dat Epica mijn favoriete band is hoef ik denk ik niemand meer te vertellen. In 2005 zag ik deze band voor het eerst en dit filmpje komt ook uit dat jaar. Met het liedje the last crusade wat ik nog steeds een heel tof nummer vind.

En tot slot de finale van lord of the dance.. Ooit lang geleden zag ik bij het Eurovisie song festival Riverdance voor het eerst optreden. En sindsdien ben ik ook helemaal weg van tapdance. Heb ook zelf graag op tapdansen gewild maar daar is nooit wat van gekomen, omdat het destijds niet in de buurt gegeven werd. Lord of the dance vind ik ook heel erg goed. En het slotnummer, ik hou er gewoon van!

Plaats hier je reactie :-)