Dag 29: Mijn eerste baantje..

      Geen reacties op Dag 29: Mijn eerste baantje..

Hallo, vandaag ga ik jullie vertellen over mijn eerste baantje. Het was een vakantie baantje van toen ik 15 jaar was. In het jaar 2000 had ik namelijk een vakantie baantje bij het bedrijf GAP. Waarvan een distributiecentrum in de buurt zat, met nadruk op zat. Want zover ik weet is dit merk of in ieder geval het distributiecentrum failliet gegaan enkele jaren later. GAP vind ik een zeer duur merk, en had alleen winkels in Londen, Parijs, Amsterdam en andere grote steden. Ik had er destijds nog nooit van gehoord. Wat wij “moesten” doen was kleding en andere materialen de prijskaartjes om stickeren. Want de prijzen en maten stonden er in ponden op, en de kleding valt in de UK toch ook anders dus moesten we er nieuwe kaartjes aan maken. Er was een hele lading verkeerd gegaan, zodoende dat wij dat mochten verhelpen. In het distributiecentrum werd veel meer gedaan, maar omdat ik toen 15 jaar was en geen heftruck diploma etc had. Was dat een taak van me, ik vond het heel leuk om te doen. Ik heb alleen de tijd dat ik er behoorde te werken niet afgemaakt, niet omdat ik niet wilde. Maar omdat mijn opa destijds heel ziek was en hij toen is komen te overlijden. En vlak daarna begon school weer, dus heb het niet afgemaakt. Maar was wel een leuk baantje vond ik toen.

Sindsdien heb ik verschillende jaren een bijbaantje gehad in de zomer of weekenden.

Wat was jou eerste baantje?

Plaats hier je reactie :-)