Dag 3 blog challenge: De inhoud van mijn tas..

Hallo, vandaag alweer dag 3 van de blog challenge, waarbij je een kijkje krijgt in mijn tas…
Het meeste gebruik ik m’n kipling tasje, die gebruik ik al 10 jaar zo iets. Ik vind het een heel fijn tasje. Als ik bijv naar een attractiepark ga dan kan ik mijn goede camera in de tas doen. Hij is niet heel groot maar er past wel veel in. Ik heb wat er in mijn tas zit gefotografeerd alleen mijn kleine camera staat er niet op, want daarmee heb ik deze foto’s gemaakt. Maar die zit er eigenlijk altijd wel in. Nou wat zit er allemaal in mijn tas: 2 bosjes sleutels, 1 met mijn auto en huissleutel en een ander bosje waar huissleutels, sleutels van mijn ouders huis, fietsensleutel enz. Labello, wat ook echt een verslaving van mij is om die op te doen. lipblaasjes pads, want ja heb ook regelmatig een koortslip. mijn agenda, die ik eigenlijk niet zo veel gebruik, maar is altijd wel handig om er 1 te hebben.
Daarbovenop zie je het doosje met mini lensjes voorop je gsm wat ik ooit als kerstpakket heb uitgezocht. Verder zitten er spaarkaarten voor dierenvoeding in waarbij ik spaar voor een gratis verpakking van het dierenvoer wat ik heb voor de katten, ook een douglas giftcard. Naar die winkel ga ik eigenlijk nooit, maar heb er een giftcard voor die ik dit jaar nog een keer ga opmaken. Advil, ik kan niet tegen alle pijnstillers maar tegen advil wel, dus is wel handig om bij te hebben. Mijn zonnebril op sterkte, hoeft denk ik geen extra omschrijving nodig. M’n portemonnee en autopapieren die in een handig mapje zitten waar ook mijn anwb pas enz zit. Verder 2 tasjes, omdat je tegenwoordig natuurlijk geen tasjes meer krijgt in de winkels. En handschoenen… Dat is eigenlijk wel de inhoud van mijn tas, niet zo boeiend denk ik. Maar wel leuk om het een keer te delen. Wat zit er allemaal in jou tas?

#30DayBlogChallengeNL

2 thoughts on “Dag 3 blog challenge: De inhoud van mijn tas..

    1. Bianca Auteur bericht

      Ik heb echt altijd een tas bij, voel me kaal zonder tas. Jij hebt toch ook meestal wel een tas bij? Grijze handtas? Maar de inhoud van je schooltas klinkt zoals het een echte student hoort 😉

Plaats hier je reactie :-)