Dag 30: Favoriete Kinderboek…

      Geen reacties op Dag 30: Favoriete Kinderboek…

Hallo,

Vandaag een zeer verlate en daarbij ook laatste post van de blog challenge.. Over mijn favoriete kinderboek, ik ben nooit echt een lezer geweest. Op school was je verplicht om boeken te lezen voor boek verslagen enz.. En daar had ik altijd z’n grote hekel aan, ik hou gewoon niet zo van lezen. Wel heb ik altijd de boeken van carry slee mooi gevonden, die had ik daarin tegen zo uit. Het favoriete boek wat ze heeft geschreven is voor mij toch echt Spijt. Dat boek ontroerd me gewoon. Het is niet echt een boek voor jonge kinderen, maar het is een van de weinige boeken die me in mijn jeugd zijn bijgebleven. Daarvoor kan ik me herinneren dat ik een boek had van david de kabouter 365 verhaaltjes. Maar is me niet zo bij gebleven als de boeken van carry slee.

Plaats hier je reactie :-)