Dag 4 blog challenge: Tv programma waar ik aan mee zou willen doen..

Hallo, dag 4 van de blog challenge.. Een lastige vind ik persoonlijk, want ja tv programma waar ik aan mee zou willen doen.
Eigenlijk heb ik niet echt een tv programma waar ik aan mee zou willen doen. Ik kijk wel regelmatig televisie en er zijn veel programma’s waaraan ik zou mee willen doen als ik talent zou hebben. Zoals the voice, holland got talent of een dans programma.
Maar helaas heb ik geen talent om aan zulke programma’s mee te doen. Zelf kijk ik ook graag naar crime series die worden niet meer opgenomen die ik volg anders zou ik daar wel een rolletje in willen spelen.

Wat mij trouwens ook heel erg leuk lijkt is een programma zoals: Helemaal het einde, om ergens in de wereld een nieuw bestaan op te bouwen. Of een klus programma, lijkt me ook wel leuk om een bouwval ofzo helemaal op te knappen. Alleen zo heel handig ben ik niet, en denk ook dat ik het maar een paar weken vol hou…

Zou jij willen meedoen aan een tv programma? Zo ja welke? Ben eigenlijk best benieuwd!

#30DayBlogChallengeNL

1 thought on “Dag 4 blog challenge: Tv programma waar ik aan mee zou willen doen..

Plaats hier je reactie :-)