Dag 6 blog challenge: Waar wordt ik blij van?

Hallo, vandaag wederom een lastige blogpost uit de challenge met het onderwerp waar wordt ik blij van? Daar heb ik echt even over na moeten denken..

Ik kan echt blij worden met kleine dingetjes zoals een kroel van m’n katten of luisteren naar bepaalde muziek. Maar ook van dingen ondernemen zoals laatst uit eten geweest en daarna naar de bioscoop, dat vind ik leuk dus maakt me ook blij.

En ik kan ook blij zijn met uitjes etc die gepland staan. Winkelen met een vriendin, etentje, avondje weg, musical. En nog meer dingen die de komende tijd gepland staan, daar wordt ik al blij van als ik eraan denk.

Maar ook net als een paar weken geleden toen het een dag zonnig met 15 graden was, nou daar wordt ik ook echt blij van. Ik krijg dan gelijk zin om dingen te ondernemen, actief te zijn. Want zeg nou eerlijk wie wordt er blij van de regen die valt of somber weer, daar wordt ik zelf ook wel somber van. Ik geniet ervan dat het langer licht is, dat de vogeltjes ’s ochtends fluiten. Ook al ben ik alles behalve een ochtendmens…

En ik wordt ook blij om met mijn weblog bezig te zijn, dat geeft veel voldoening en kan ik ook van alles in kwijt.

#30DayBlogChallengeNL

Plaats hier je reactie :-)