Dag 7 blog challenge: Verzamelingen en obsessies

Hallo, hierbij alweer een nieuwe blog challenge. Vandaag gaan we het hebben over mijn verzamelingen en obsessies… Nou daar gaan we hoor….

Verzamelingen: Ik ben geen hoader ofzo, maar als je mijn zolder zou bekijken zou je het misschien wel denken, ik kan namelijk niet zo goed afstand doen van spullen. Dus ik heb in de loop van de jaren best wel wat verzameld, zo ben ik ruim 10 jaar naar veel musicals geweest en daarvan verzamelde ik dus van alles, ik ben geloof ik nog nooit naar een musical geweest waar ik niets van gekocht heb in die 10 jaar. De merchandise stand daar kon ik niet om heen. Maar deze spullen heb ik in de afgelopen jaren wel weg gedaan het meeste althans. De mokken en bepaalde programma boekjes kan ik geen afstand van doen. Maar dat is meer een verzameling die geweest is..

De afgelopen 15 jaar zo iets verzamel ik disney spullen met voorkeur winnie de pooh en eeyore. Ik heb ook altijd gewild als ik moeder zou mogen worden om dan een winnie de pooh met z’n vriendjes kinderkamer te hebben. En dat wil ik nog steeds en heb er al heel wat spullen van.

Verder heb ik niet echt verzamelingen zover ik me nu kan bedenken, wel vind ik het leuk om van de band die ik goed vind Epica als ik bijv. naar een concert ga of iets om een shirt of trui of iets dergelijks te kopen, en heb ik ook nog een trui uit 2005 die me dus echt niet meer past en andere kledingstukken van de band. Dus net als toen met musicals is ook nu de merchandise stand niet veilig voor me.
Maar dat was het verder denk ik wel…

Obsessies: Dit woord vind ik vreselijk negatief klinken, en volgens mij heb ik niet echt obsessies voor personen of iets gelukkig. Wel ben ik perfectionistisch, wat misschien ook wel voor sommige mensen als een obessie voor iets lijkt. Maar als ik iets doe wil ik het 100% goed doen, ik weet dat het niet gaat maar ik probeer het wel. En heb dan ook 100% inzet. Maar dit komt over een aantal blogposten naar voren bij mijn goede en minder goede eigenschappen. Dus obsessies uhm, geen dus.

#30DayBlogChallengeNL

Plaats hier je reactie :-)