Dag dag Gelnagels

      Geen reacties op Dag dag Gelnagels

Hallo! Vanaf vandaag ben ik weer gelnagels loos.. Toen ik met Gelnagels begon wist ik dat het eigenlijk niet was toegestaan met mijn werk, maar dat risico nam ik toch!

Ze zijn namelijk niet zo scherp als eigen nagels, ik hield mijn nagels goed kort. En zorgde net als bij natuurlijke nagels dat het vuil wat onder je nagels kan komen er zo min mogelijk onder kwam en maakte dat dagelijks schoon! Maar er waren toch klachten gekomen over het hebben van nagels. Dus heb ik besloten om ze toch te laten verwijderen.

Wel ben ik een aantal maanden heel erg blij geweest met mijn nagels!
Hier de creaties die ik had op mijn nagels..

 

Nu ik gestopt ben met gelnagels kan ik op mijn vrije dagen wel meer oefenen met nailart creaties te maken. Want met de gel erop deed ik dat eigenlijk niet!

Ik wil Patricia van BasPro nails heel hartelijk bedanken voor de mooie nagels die je me gaf 🙂

Plaats hier je reactie :-)