Dag van de passie -> Fotografie

      Geen reacties op Dag van de passie -> Fotografie

   Vandaag is het de dag van de passie, en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Het zal de meeste mensen niet ontgaan zijn, mijn passie is fotograferen. In de loop der jaren heb ik hier her en der al aandacht aan besteed op mijn weblog. Natuurlijk begon die passie ver voor deze weblog, vanaf kleins af aan maakte ik veel foto’s. Niet dat ik er erg goed in was, maar vind het gewoon erg leuk om te doen. Zo kan ik mijn eerste cameraatje zeker nog herinneren, dat was een analoge milka camera. Ik weet niet meer precies hoe oud ik toen was, volgens mij ergens tussen de 7 en 10 jaar oud. Daarna kreeg ik jaren later een echte camera, die ik tot 15 jaar geleden echt heb versleten. Daarna volgde mijn eerste digitale camera en toen is het snel gegaan met camera’s, want ik wilde steeds meer. Dus van een compacte camera ging ik over op een semi-compact camera, spiegelreflex camera, overgestapt op een ander merk etc. etc. inmiddels heb ik 2 spiegelreflex camera’s, diverse lenzen, een eigen fotostudio en een compact camera.

Ik zou niet weten hoeveel foto’s ik in al die jaren heb geschoten. Wel kun je een kleine impressie op mijn facebook pagina zien. Waar ik vooral van de laatste jaren foto’s heb geplaatst. Want die oudere niet digitale foto’s zijn kwalitatief gewoon niet goed genoeg vind ik om die te plaatsen.

Qua fotograferen heb ik niet echt iets wat ik het liefste fotografeer, ik vind het leuk om musicals, perspresentaties, dieren, in de studio, van de natuur etc. etc. te fotograferen. Ik vind zoveel leuk om te doen.

En ondanks dat ik mijn nieuwste camera nog maar weinig gebruikt heb, is en blijft fotografie mijn passie! En ik hoop dat dit ook nog lang zo blijft 😊

Plaats hier je reactie :-)