Dagje Efteling

      2 Reacties op Dagje Efteling

Nadat ik jaren een abbo heb gehad op de Efteling ben ik afgelopen vrijdag met mijn zus, zwager en vrienden naar de Efteling geweest. Ik was een jaar niet in de Efteling geweest en ondanks dat ik dacht dat ik het best moeilijk zou vinden in de Efteling. (heb daar mijn ex ontmoet en de efteling was een speciale plaats voor ons) Maar gelukkig heb ik het echt heel erg leuk gehad!

Zodoende dat ik graag een verslagje wilde schrijven over het dagje!
We zijn als eerste het sprookjesbos in gegaan, waar we allemaal ook een foto hebben genomen op de paddenstoel.

Na het sprookjesbos zijn we kaartjes gaan halen voor de Raveleijn show. En zijn we nog in attracties geweest: Droomvlucht, Carnaval festival, Vogelrok, Pagode, Gondaletta, Pandadroom, Spookslot en daarna zijn we dus naar de Raveleijn show geweest.
Wat ik ook verwonderlijk vind is dat mijn zus mee is gegaan in de Vogelrok en later op de dag ook in de Vliegende Hollander, ze was nog nooit in een achtbaan geweest waar ik bij was. Dus ben super trots op der dat ze mee is gegaan!

Vervolgens zijn we naar de parkshow Raveleijn geweest, waar dus zoals de naam het al zegt Raven in zitten.

Maar ook Paarden:

De show was leuk om te zien voor een keertje!
Daarna zijn we nog in div. attracties geweest tot het park sloot. Het was echt een heel erg leuke & gezellige dag! Na het dagje Efteling zijn we nog uit eten geweest bij: Moshi Moshi te Uden, wat een Japans restaurant is.. Wat wederom erg lekker smaakte.

2 thoughts on “Dagje Efteling

  1. Marjolein

    😀 Wat fijn om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad! Wat cpol van je zus dat ze in twee achtbanen op een dag is geweest! ^^
    Is Ravelijn een must see? Of eerder een show van: leuk om een keer te zien, maar niet echt een moetje?

    1. Bianca

      Ik ben ook heel blij dat het tof is geweest 😉 En dat m’n zus in achtbanen is geweest vind ik kei stoer van der! Ravelijn is leuk om een keertje te zien maar geen must see…

Plaats hier je reactie :-)