Deze dag…

      Geen reacties op Deze dag…

Vandaag een blogje over deze dag, niet alleen vandaag maar vooral van jaren geleden.. Deze dag blijft namelijk heel speciaal voor me!

Op 24 okt. 2002 zag ik namelijk mijn favoriete musical Romeo & Julia voor het eerst, wat nu dus 9 jaar geleden is. Die musical zal ik nooit meer vergeten, ik heb hem ook 20 keer gezien en als hij langer had gespeeld had ik vaker gegaan. Het is niet alleen de musical zelf, maar ook de personen die er in speelde en ik heb in die tijd zoveel bijgeleerd.

Precies 4 jaar later, vandaag dus 5 jaar geleden heb ik mijn tattoo laten zetten. Wat dus het hartje/logo is van de musical Romeo & Julia. Ik heb er 4 jaar over gedacht of ik deze tattoo echt wilde, of ik er geen spijt van zou krijgen. Maar tot op de dag van vandaag heb ik er echt geen spijt van!!

En dan de dag van vandaag, ik dacht echt dat Okt. dit jaar mijn ongeluks maand werd. Eerst natuurlijk door het huwelijk wat plaats zou vinden, om er niet aan te denken dus naar Disney geweest wat echt geweldig was!! Alleen ja mijn auto begon toen dus raar te doen!
Eerst moest mijn auto afgelopen donderdag daarvoor naar de garage, vrijdag was hij klaar. Ik rij de straat bij de garage uit en doet precies het zelfde als toen we naar Disney gingen, dus weer terug. Garage ging zo sluiten dus even gekeken maar ik mocht gewoon door rijden, als het niet over zou gaan zou ik dus Zaterdag ochtend terug moeten komen. Nou er was geen verbetering dus zaterdag alsnog naar de garage binnen 2 uur was hij klaar. Het koste toch 450,- euries maar mijn auto is nu weer gelukkig gemaakt!!! En ik kan nu weer overal naar toe rijden…

Ook had ik op 27 September een bestelling gedaan op Enchantra, al vrij snel kreeg ik een mail dat niet alle producten op voorraad waren dus dat de bestelling nog even op zich zou laten wachten. Op 15 Oktober heeft de pakket bezorger van WVS in naam van TNT mijn pakket proberen te bezorgen maar ik was op dat moment niet thuis, dus lag er netjes een briefje in de bus dat afgelopen Maandag het pakketje bezorgt zou worden. Dus ik heb Maandag afgewacht, geen pakketje. Dinsdag wel pakketbezorger in de straat geen pakket voor mij. Afgelopen Woensdag zag ik de pakketbezorger in de straat dus ben ik gaan vragen waar mijn pakketje zou zijn. Hij vond het heel vreemd, en stuurde me naar de Novy winkel waar een klein ING/TNT counter zit. Daar dus geen pakket voor mij. Volgens de track en trace code die Enchantra Donderdag gaf zou mijn pakket afgelopen Maandag bij mij bezorgt zijn, dus afgelopen Vrijdag is mijn moeder in haar TNT outfit naar de WVS gegaan om verhaal te halen. De pakketbezorger was niet aanwezig, dus werd er vandaag om 2 uur een afspraak gemaakt om meer informatie over het pakket te weten te komen. De bezorger heeft dus gezegd dat hij het pakket elders in de straat gelevert had en was dus vergeten een briefje in mijn brievenbus te doen. Inmiddels heb ik dus het eerste pakketje, want afgelopen Vrijdag is het 2de pakket opgestuurd, ik ben benieuwd wanneer ik die mag ontvangen! Ik ben dus nu wel dol blij dat mijn pakket is aangekomen.. Morgen of heel misschien aanstaande Woensdag komt er een uitgebreid fotoverslag van de bestelde artikelen!!

Zo komt toch 24 Okt. nog goed….

Plaats hier je reactie :-)