Diplomering 28-06-2011

      Geen reacties op Diplomering 28-06-2011
Ja 28 Juni 2011 was het dan zover! Eindelijk na de 3 jaar van leren over wonden, anatomie, ziektebeelden, injecteren en veel BP’s en 4 Proeve’s. Zat het er 28 Juni eindelijk op… De diploma uitreiking!!!

Om 14.00 uur moesten we op school zijn (de gediplomeerde) daar moesten we omstebeurt allemaal ons diploma tekenen. En toen dat gedaan was hebben we nog een glaasje champagne met de hele klas + SLB docent (zoals vroeger de mentor was) gedronken.

Om 15.00 uur begon het officiele gedeelte waar alle genodigden ook bij waren. Daar kreeg je allemaal je diploma en verzorgende IG speld in ontvangst. En daarna was het borrelen en met de genodigden babbelen. Zoals je op de foto een beetje kon zien is dat ik vele bloemen in ontvangst heb mogen nemen.. Die nu (5-7-2011) nog steeds mooi staan in mijn huisje..

Na het gedeelte op school zijn mijn ouders, zus & zwager nog naar mijn huis gegaan. Daar hebben we eerst een stukje: Hoera Geslaagd taart op. Die echt heel lekker was…. En daarna hebben we nog gegourmet! Wat ook heel erg gezellig was. Ik heb echt een super dag achter de rug.. En wat een last valt er van je schouders af zeg…

GEWOON NOOOOOOOIT MEER NAAR SCHOOL!!!! *jeuj*

Plaats hier je reactie :-)