Disney

Disney the place were “Dreams Come True”, wie houd daar nou niet van ik in iedergeval wel….
Als klein meisje keek ik altijd al erg graag naar Disneyfilms! Toen het Disneypark in Frankrijk kwam wilde ik daar altijd al heel graag naar toe, maar ik was de enigste in het gezin dus zijn we er met het gezin nooit naar toe geweest. Maar toen ik in de 3de klas van mijn middelbare school zat, gingen we met de klas naar Disney in Parijs. Dat was in het jaar 2000… Het was maar 1 dag, van ‘s nachts 4 uur vertrekken vanaf school tot de volgende nacht weer thuis komen. Maar ik vond dat zo leuk! Ik heb altijd geroepen hier wil ik terug naar toe, maar dan langer! Een paar jaar later leerde ik vrienden kennen die ook graag naar Disney wilde. Zodoende zijn we toen naar Eurodisney geweest voor 3 dagen. En dat was echt heel erg leuk!

Sinds 2004 heb ik diverse jaren een jaarkaart op Disney gehad, momenteel heb ik een Fantasypass waarbij je op een paar dagen per jaar het park kunt bezoeken.

Mijn droom is om ooit ook eens naar Disney in Orlando te gaan, maar of het een droom blijf of werkelijkheid wordt, dat zal de tijd zich uit wijzen!

Van de tripjes naar Disney zijn ook posts te vinden!