Doelen voor 2017

      4 Reacties op Doelen voor 2017

Het nieuwe jaar is al een paar dagen aan de gang, nu vind ik het tijd worden om mijn doelen voor dit jaar hier neer te zetten!

Vrienden: Ik vind het heel leuk weer terug contact te hebben met vrienden die ik al een hele poos niet heb gesproken of gezien heb. Eigenlijk sinds de relatie breuk, heb ik meer contact met mensen die ik al een hele poos niet had gesproken. En ik wil het contact zeker voort zetten dit jaar. Meer afspreken met vrienden en leuke dingen doen! En wie weet ontmoet ik dit jaar nieuwe mensen met wie ik een vriendschap kan op bouwen!

Familie: Mijn familie is heel belangrijk voor me, vooral mijn ouders, zus, zwager en neefje. En ik vind dat ik dat contact heb laten verwaarlozen, daarbij zijn we bezig om het contact terug op te pakken. Ik heb mijn ouders altijd regelmatig gezien, en dat blijf ik ook zeker doen!

Sporten: Sinds september ben ik begonnen met sporten, zeer fanatiek… Maar door allerlei omstandigheden is het een beetje afgezwakt. Ik ben blijven sporten maar de laatste weken niet 3x in de week. Dat ga ik nu terug op pakken. De sportschool zit op een nieuwe locatie wat voor mij 2 minuten lopen is ipv een kwartier/20 minuten. Dus dat scheelt ook wel. Mijn doel voor dit jaar is om ongeveer 20 kilo af te vallen, maar ik ga me er niet zo op vast pinnen als ik gedaan heb. Ik doe mijn best en meer kan ik niet doen!

Eten/Drinken: Dit kopje hangt eigenlijk samen met het sporten, ik begon fanatiek, maar de laatste tijd gaat het ook daarmee minder goed/gezond. Met de feestdagen ben ik een halve kilo aangekomen. Dus dat valt gelukkig wel mee, maar ik zie toch liever het getal op de weegschaal zakken, daarbij hangt wel dat ik terug gezonder moet gaan eten en drinken. Vooral in mijn vakantie heb ik mezelf wat eten en drinken betreft verwend.

Fotografie: De laatste tijd ben ik ook meer bezig met foto’s te maken, en dat wil ik dit jaar zeker ook voortzetten. Hoe of wat weet ik niet precies, vind het leuk om foto’s van mensen te maken, maar eigenlijk trekt natuur en steden mij ook enorm. Dus hoe of wat weet ik niet.. Dus ik ga gewoon door met mijn hobby om foto’s te maken. Mijn camera is al wel 8/9 jaar oud hij is dus wel eigenlijk aan vervanging toe.. Dus ben aan het sparen voor een nieuwe camera.

Sparen: je las net dat ik aan het sparen ben voor een nieuwe camera, maar ik wil dit jaar sowieso sparen.. Mijn auto is dit jaar 22 jaar oud.. En die heeft ook niet het eeuwige leven. Dus daarvoor ben ik ook aan het sparen.. En je weet nooit wat er kapot gaat in huis wat vervangen moet worden. En ik ben ook aan het sparen voor een nieuwe vloer te leggen. Kortom, veel sparen dit jaar!

Verbouwen: daar ben ik ook het afgelopen jaar mee begonnen, de beneden verdieping is zo goed als af op de nieuwe vloer en een halve deur waar nog verf op zit. Maar er zijn nog 2 verdiepingen te gaan, zo gaat mijn slaapkamer en fotostudio omgewisseld worden. Dan wordt mijn fotostudio groter, wat ik heel graag wil. Daarvoor moet er nog geschuurd en geschilderd worden. Mijn planning is om dat in maart te doen. En dan de zolder nog, die moet niet verbouwd te worden maar opgeruimd. Mijn halve zolder staat vol met spullen van mijn ex, die ze nog moet komen ophalen. Of weggedaan worden als ze er de komende maanden niet voor komt. En dan wil ik eigenlijk op zolder een logeer kamer creëren. En eens goed opruimen. Wanneer ik dat wil doen? Geen idee, maar wel dit jaar!

Liefde?: Ik begin het nieuwe jaar zeer positief, hoop dat ik dit jaar een nieuwe liefde mag vinden. En hopelijk is dat de liefde van mijn leven. 52 weken aan een nieuwe kans op geluk…. Ik zie wel wat dit jaar mij brengt!

4 thoughts on “Doelen voor 2017

  1. Pingback: Hoe staat het met de doelen van 2017.. – Bianca Online

  2. Marjolein

    Allemaal mooie voornemens! ^^ En wat het kopje vrienden betreft: daar ga ik in iedergeval mijn best bij doen om te helpen hihi.

    Misschien kun je met vrienden in een stad afspreken zodat je en bij kunt kletsen en foto’s kunt maken? 😀 Twee vliegen in een klap?

Plaats hier je reactie :-)