Doelen voor 2018

      Geen reacties op Doelen voor 2018

Hallo,

De eerste week van dit jaar zit er alweer bijna op en ik hoorde pas iemand zeggen: ik doe niet aan goede voornemens want waarom wachten tot een bepaalde datum, als je iets wil veranderen dan kan je dat iedere dag doen. Waarvan ik echt zo iets had van, ja daar zit wat in. Dus aan goede voornemens doe ik dit jaar niet echt.

Want ik zeg ook al jaren dat ik iets aan mijn gewicht wil doen, dan begin ik er fanatiek aan om te gaan sporten en op mijn eten/drinken te letten. Dan val ik weer 15 kilo af, kom er vervolgens 20 aan enz.. Dus dit jaar geen doel met betreft mijn gewicht, je zult het vanzelf zien mocht ik afvallen en zo niet. Dan niet..

Wel heb ik een paar doelen die ik dit jaar graag zou willen behalen:
– Meer uit mijn weblog halen, vorig jaar had ik een streven om 1000 berichten te behalen voor 1 januari 2018. Nou dat is niet gelukt. Dat was ook geen realistisch doel, graag zou ik dat dit jaar wel willen halen. Maar ik ga geen onzin dingen plaatsen, maar het doel is wel om dit jaar 150 berichten te schrijven en te publiceren voor 31 december 23.59 uur.
Maar niet alleen het aantal berichten, ik hoop dat ik mijn weblog kan personaliseren zoals ik eigenlijk zou willen. Een passende layout enz..

– Meer met fotografie gaan doen, zo ben ik van plan om me in te schrijven voor een 3 jarige opleiding. Niet bij de foto vakschool of iets, want het blijft een hobby. Maar bij een opleiding hier in de buurt wat 1 dag/avond in de week is. Ik heb me nog niet ingeschreven, maar zover ik weet begint de opleiding in september, dus ga ik me wel binnenkort inschrijven voordat de opleiding vol is.

– Mijn huis aan kant maken, in december 2016 ben ik met mijn vader begonnen met de huiskamer, en ben ik afgelopen december begonnen met mijn slaapkamer. Maar nu wil ik dit jaar mijn huis maken zoals ik het wil.

– tot slot blijf ik aan mezelf werken, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd. Dit is een continu proces. Zo zou ik het leuk vinden om de liefde van mijn leven tegen het lijf te lopen…

Plaats hier je reactie :-)