Efteling 6-1-2016

      8 Reacties op Efteling 6-1-2016

Vorige week woensdag ben ik samen met Denise naar de Winter Efteling geweest, dit hadden we met kerst cadeau gekregen. En besloten dat na de kinder kerst vakantie te gebruiken zodat het wat rustiger zou zijn!

Nou ik kan je wel vertellen… Rustig was het! We dachten het park gaat om 11 uur open, wij waren er rond half 12 zo iets.. En gingen gelijk naar de Baron want daar zou het wel druk zijn, omdat hij pas nieuw is. Maar wat bleek geen wachtrij. We konden gelijk instappen en mochten ook nog een keer blijven zitten. Dat hebben we natuurlijk ook gelijk gedaan.

Daarna zijn we naar de python geweest daar was ook geen wachtrij en mochten ook blijven zitten..

Vervolgens naar Joris in de draak.. Je raad het al het zelfde! Dus zijn we ook 3x in geweest. En we hebben ook nog een filmpje opgenomen tijdens de rit.
Overigens ook tijdens de bobslee, monorail en de fata morgana.

En eigenlijk na 3 uurtjes hadden we alle attracties een paar keer gedaan en zijn we weer richting huis gegaan. We wilde wel dat het rustig  zou zijn, maar eigenlijk was het nu te rustig! We dachten woensdag dan zal het ’s middags wel drukker worden maar ook dat werd het niet.
20160106_130208-BorderMaker 20160106_135910-BorderMaker P1060280-BorderMaker
Maar het was weer wel heel leuk om na 1,5 jaar naar de Efteling te gaan. Vroeger ging ik meerdere keren per week. En heb er 11 jaar geleden ook gewerkt.. Misschien dat we in de zomer nog eens gaan en anders volgend jaar weer. De Efteling blijft leuk, maar niet om er te vaak heen te gaan vind ik nu..
We hebben niet zoveel foto’s gemaakt… We waren voornamelijk met de filmpjes bezig wat eigenlijk leuker is..
Veel kijk plezier naar de filmpjes we hebben ze met veel plezier opgenomen!

8 thoughts on “Efteling 6-1-2016

Plaats hier je reactie :-)