Enchantra bestelling!

      2 Reacties op Enchantra bestelling!

Gisteren kon je dit stukje al lezen in het artikel:
Ik had op 27 September een bestelling gedaan op Enchantra, al vrij snel kreeg ik een mail dat niet alle producten op voorraad waren dus dat de bestelling nog even op zich zou laten wachten. Op 15 Oktober heeft de pakket bezorger van WVS in naam van TNT mijn pakket proberen te bezorgen maar ik was op dat moment niet thuis, dus lag er netjes een briefje in de bus dat afgelopen Maandag het pakketje bezorgt zou worden. Dus ik heb Maandag afgewacht, geen pakketje. Dinsdag wel pakketbezorger in de straat geen pakket voor mij. Afgelopen Woensdag zag ik de pakketbezorger in de straat dus ben ik gaan vragen waar mijn pakketje zou zijn. Hij vond het heel vreemd, en stuurde me naar de Novy winkel waar een klein ING/TNT counter zit. Daar dus geen pakket voor mij. Volgens de track en trace code die Enchantra Donderdag gaf zou mijn pakket afgelopen Maandag bij mij bezorgt zijn, dus afgelopen Vrijdag is mijn moeder in haar TNT outfit naar de WVS gegaan om verhaal te halen. De pakketbezorger was niet aanwezig, dus werd er vandaag om 2 uur een afspraak gemaakt om meer informatie over het pakket te weten te komen. De bezorger heeft dus gezegd dat hij het pakket elders in de straat gelevert had en was dus vergeten een briefje in mijn brievenbus te doen. Inmiddels heb ik dus het eerste pakketje, want afgelopen Vrijdag is het 2de pakket opgestuurd, ik ben benieuwd wanneer ik die mag ontvangen! Ik ben dus nu wel dol blij dat mijn pakket is aangekomen..

Hierbij de foto’s van de bestelling: null
null 
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

2 thoughts on “Enchantra bestelling!

 1. LinvanT

  Very very nice. Ben nog aan het twijfelen over het nude palette. Misschien de volgende keer als ik bij enchantra ben. Ben benieuwd wat jij van het palette vind.
  Ik vind het Oh So Special palette echt geweldig. Hele mooie kleurtjes!
  Ik heb 1 Orly lakje maar ik vind het kwastje echt niets, maar ik ben heel benieuwd hoe de lakjes jou bevallen. Ben ook erg benieuwd naar Goulish Glow. We moeten trouwens binnenkort weer afspreken. Ik heb je te lang al niet meer gezien!

  1. Bianca

   Ik zal je binnenkort weten te vertellen over het Nude palette!! En over de andere paletten 😉 Ook ben ik heel nieuwschierig naar Orly.
   We moeten zeker nog eens afspreken is alweer veelste lang geleden!!!

Plaats hier je reactie :-)