Essence – Dress for a moment

      2 Reacties op Essence – Dress for a moment

Vandaag laat ik jullie weer een essence nagellakje zien, deze keer dress for a moment. Een zeer zachte paarse nagellak, net als de vorige nagellakken van Essence die ik geswatched heb, lakt deze erg fijn. De drogingstijd is net als bij de andere essence lakken gemiddelt, niet heel snel drogend, maar ook niet heel langzaam. Zoals op de foto’s heb ik 2 laagjes dess for a moment opgedaan. Na het eeste laagje was hij eigenlijk al wel goed dekkend, maar ik vind 2 laagjes beter staan. Deze nagellak is een cremig lakje, wat ik wel heel erg fijn vind lakken.

null

null

null 
 
null 
null

2 thoughts on “Essence – Dress for a moment

 1. Denise

  Deze heb ik ook, moet eerlijk zeggen dat ik niet weg ben van de lakjes van essence.. heb er een hoop maar ik vind het heel klonterig lakken, absoluut niet fijn.
  Er is wel uitzondering, ligt ook een beetje aan de lijn.. maar ik ben overgestapt naar de Catrice.. lakt fijn en is toch goed betaalbaar.
  Moet trouwens wel zeggen dat de stampy set van essence wel erg leuk is.
  Maar de cracking is weer 10x niets.

  1. Bianca

   Tof dat je hem ook hebt! Ik ben juist meer van de Essence lakjes dan die van Catrice, die van Catrice drogen voor geen meter. En vind die van Essence ook wel fijn lakken. Oke het is geen China Glaze of OPI.. Maar vind het wel gaan!! De stempelset heb ik ook, maar daar moet ik nog flink mee oefenen.. Crackle heb ik er 2 van Essence van, maar moet ik nog uitproberen, vind die van China Glaze erg fijn!

Plaats hier je reactie :-)