Essie – Cocktail bling

      1 reactie op Essie – Cocktail bling

Een tijdje geleden kocht ik bij Enchantra voor het eerst 2 nagellakjes van Essie, wegens de kosten van Essie heb ik het beperkt tot 2 nagellakjes, zodat ik ze eerst kon uitproberen. En ik denk ook dat het voorlopig bij deze 2 Essie lakjes blijft. Ik vind de nagellak erg dun, hij is bij het eerste laagje vrij dekkend. Maar had toch een 2de laagje nodig om het mooier te maken. De nagellak droogt op mijn nagels zeer slecht, helaas is dat ook op de foto´s te zien. De kleur vind ik ronduit apart, alleen weet ik niet of ik hem nu mooi vind of gewoon niet mooi. Ik had me de kleur toch anders voorgesteld, maar spijt heb ik niet van mijn aankoop!

Wat vinden jullie van Essie nagellak en van deze kleur?

null

null

null

1 thought on “Essie – Cocktail bling

  1. Claudia

    Het is niet een kleurtje wat ik zelf zo gauw zou kopen. Niet omdat ik ‘m niet mooi vind maar gewoon omdat de kleur me helaas niet staat, m’n handen lijken er wat rood door jammer genoeg 🙁
    En wat apart dat hij bij je zo slecht droogt, misschien is er iets mis gegaan met de formule.

Plaats hier je reactie :-)