Essie – Lady Like

      1 reactie op Essie – Lady Like

Bij een van mijn laatste aankopen bij Enchantra heb ik 2 lakjes van Essie gekocht. De eerste 2 lakjes die ik van Essie gekocht heb. Ik wilde dit merk heel graag uitproberen. Nu heb ik het eerste lakje: Lady Like geswatched. Lady Like is een nagellak uit de Fall Collection 2011.

Ik dacht dat het lakje meer roze zou zijn, maar het is een beetje paars, bruin. Maar dit aparte kleurtje vind ik eigenlijk ook best leuk. Wat mij opviel is dat de lak erg dun is, het opbrengen ging daardoor ook niet zo goed, maar hij droogt wel mooi glad op. Zoals op de foto zit er 1 laagje nagelverharder onder en dan 2 laagjes Lady Like.

De nagellak kost 9,95 bij Enchantra
null
null
null

1 thought on “Essie – Lady Like

  1. Pingback: Nagellak Stash deel 3 | Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)