Examenfeest (2 Juli)

      1 reactie op Examenfeest (2 Juli)

 Op 2 Juli was het dan zover mijn examenfeest.. In April ben ik naar vrienden, klasgenoten en familie aan papa’s kant, een mail rond gaan sturen over mijn examenfeest van 2 Juli. Zodat als je er bij wilde zijn je er rekening mee kon houden.

Zodra ik mijn Proeve (eind examen) op het werk had behaald heb ik ook al mijn collega’s uitgenodigt. Waarvan ik enigzinds schrok dat er gezegt werd, we komen gewoon met z’n alle. Dus 30 man personeel…

Ik dacht wel, okej leuk gezellig zoveel personen! Maar hoe ga ik dat aanpakken. Maar daar viel ook wel een mouw aan te passen.

En dan de 50 a 100 man die ik daarbij had uitgenodigt nog.. Dus zou als iedereen zou komen op 130 man komen. Maarja ik heb wel meer feesten gegeven en weet uit mijn eigen ervaring dat ik blij moet zijn wanneer er 10 a 20 personen zou komen.

Al vrij snel volgde de afmeldingen, een aantal mensen gingen op vakantie! Een goede vriendin van me haar ouders waren 30 jaar getrouwd, bij iemand anders werd haar oma 80 enz..enz.. Zo werd het groepje al kleiner.. Ook op het werk kreeg ik afmeldingen, maarja niet getreurt er zouden nog ongeveer 50 tot 100 man komen.

Toen ik een week voor mijn feest nog een herinnering stuurde ging het

 met de afmeldingen wel heel erg snel. Met de meeste afmeldingen kon ik me heel goed vinden.

Dan zijn we aangekomen op 2 Juli, ik wist dat er 18 man zich hadden aangemeld. En dat die ook zeker zouden komen…
Ik ben heel blij dat deze personen op mijn feest waren!!!
Vrienden, familie, collega’s, klasgenootjes op wie ik allemaal kan rekenen! Ik vind en vond het heel erg dat er niemand van mijn “vriendinnen” zijn geweest. Maarja zo leer je juist je vrienden en vriendinnen heel goed kennen!

Met de opkomst van deze personen die wel zijn gekomen wil ik graag laten weten dat ik een leuke gezellige avond/nacht heb gehad. En dat ik ze heel erg dankbaar zijn dat jullie WEL zijn gekomen!!

Dit feest geven was voor mij een echte wake-up call.. En had me van te voren voorgenomen dat dit voor 1 keer een groot knalfeest zou gaan worden. En daarna in kleine maar gezellige kring mijn verjaardagen de komende jaren te vieren!

Zoals je dus kunt lezen ben ik in een paar mensen echt heel erg teleurgesteld! Maar ondanks alles.. Heb ik het wel naar me zin gehad!

1 thought on “Examenfeest (2 Juli)

  1. Blackcat

    Hey meis wat naar nou dat er zoveel mensen hebben afgezegd! Dat is inderdaad nooit leuk. Maar wij gaan het met z'n allen (nou lijkt het net of ik het over ik weet niet hoeveel man heb haha) nog een keertje rustig over doen ;). Ben echt super trots op je!

Plaats hier je reactie :-)