Eyeshadow base (Hema)

      2 Reacties op Eyeshadow base (Hema)


Vandaag een andere post als dat jullie eigenlijk van mij gewend zijn, ik heb deze week bij de Hema eyeshadowbase gekocht, iets wat ik al best een tijdje zocht. En bij medeblogger: Beautytas zag dat zei het gebruikte en daar tevreden over was. Dus hebben Lin (http://www.linvant.nl) en ik beide de eyeshadowbase gekocht bij de hema. De vraag was natuurlijk of het bij mij zou werken.
Ik heb dus een oog met gele oogschaduw opgemaakt met eyeshadowbase en 1 zonder. Je ziet het heel duidelijk wat de eyeshadowbase doet. Of de make-up langer houd dat weet ik niet. Maar de kleur komt wel beter tot zijn recht, is intensiever iets wat ik heel graag wilde.
Ik ben er dus heel erg tevreden over.

De eyeshadowbase kost bij de Hema 3,50 (in mijn shoplogfilmpje zie je hem voorbij komen)

2 thoughts on “Eyeshadow base (Hema)

  1. Bianca

    Nee dat is waar!! Ik ben er ook heel erg blij mee!! Ik wilde eerst die van NYX bestellen.. die kost het dubbele.. niet dat het dan “duur” is. Maar zo kan ik de rest uitgeven aan iets anders πŸ˜‰

Plaats hier je reactie :-)