Februari weer voorbij…

      Geen reacties op Februari weer voorbij…

De maand februari is weer voorbij en bij januari had ik een verslagje hier geplaatst, wil dat bij iedere maand doen.. Dus hier het verslagje van februari! Want er zijn toch wel leuke gebeurtenissen geweest in februari.. Maar wat gaat de tijd snel voorbij zeg! Begin februari was het carnaval, en het lijkt net of het gisteren was maar is alweer bijna een maand geleden.. Net voor de carnaval waren Denise en ik 1,5 jaar samen en zijn daarom uit eten geweest even tijd voor ons 2tjes…

Naar de carnaval keek ik dit jaar erg uit, gewoon jezelf verkleden, plezier hebben met anderen. Mensen die je normaal voorbij lopen op straat ineens je vrienden lijken. De sfeer dat vind ik gewoon tof! Ook al ben ik geen liefhebber van overvolle cafés dus carnaval is voor mij meer optochten kijken en wilde ook wel naar een kroeg waar we graag naar toe gaan. Maar door mijn werk rooster en de optocht die geannuleerd was is dat niet doorgegaan. We zijn alleen naar Roosendaal en Standdaarbuiten geweest voor de optocht!

Na carnaval was het alweer vrij snel valentijnsdag, dat hebben we niet echt gevierd… Omdat we begin van de maand uit eten zijn gegaan omdat we 1,5 jaar samen waren en ja het hoeft voor ons niet om het te vieren.. We houden iedere dag van elkaar en laten dat merken en zien.. Dus is het voor ons iedere dag valentijnsdag!

Half februari zijn we naar de opnames van holland got talent geweest, wat ik ook echt super tof vind! Wat een talent heeft Nederland zeg.. Het is echt tof om dat in het echt te zien, op tv is het al gaaf laat staan live! Ben heel benieuwd naar de uitzendingen, maar daarvoor moeten we nog ruim een maand wachten!

Een paar dagen later ben ik overgestapt van mijn oude hosting naar deze nieuwe, en heb ik mijn website wat verandert.. Ben er erg tevreden over de nieuwe hosting! Zo fijn dat alles nu werkt zoals het hoort!

Aan het einde van deze maand was het 1jarig bestaan van The Fun Line Dancers wat echt een top avond was!
En afgelopen Zondag was Denise jarig.. Dat gaan we over een paar weken samen vieren, dan gaan we een paar daagjes weg.. Ook gelijk voor mijn verjaardag te vieren. Want tussen onze verjaardagen zit een maand..

De maand is voorbij gevlogen maar hebben erg leuke dingen meegemaakt en gedaan! Hopelijk wordt Maart ook weer een top maand!

Plaats hier je reactie :-)