Foundationkwast v.s Beauty Blender

      Geen reacties op Foundationkwast v.s Beauty Blender

Tot voor kort gebruikte ik altijd als ik foundation op deed een foundation kwast om mijn foundation gelijkmatig op mijn gezicht op te brengen. Enkele weken geleden kocht ik bij Enchantra de Beauty Blender, vandaag heb ik ze beide gebruikt en wil ik graag aan jullie het verschil laten zien.
null
Toen ik jaren geleden begon te experimenteren met foundation op te doen heb ik allerlei dingen geprobeert: Met je vingers, een sponsje, foundationkwast en nu dan ook voor het eerst met de beautyblender.

Ik ben begonnen om met de foundationkwast mijn linkerkand van het gezicht te bedekken met mijn M.A.C foundation.
Ik heb de foundation erg uitgesmeerd met de kwast, daarna heb ik de rechterkand van mijn gezicht bedekt met de beautyblender.

null

Persoonlijk vind ik het met de beautyblender fijner, je hebt minder foundation nodig en kunt het beter doseren vind ik. Ook kost foundation aanbrengen met de beautyblender minder tijd (kan ook aan mijn ervaring met foundation opbrengen liggen)
Ik vind de beautyblender echt een succes!! En ik zal hem veel vaker gaan gebruiken.

Plaats hier je reactie :-)