Frenche manicure..

      Geen reacties op Frenche manicure..

Ik heb frenche manicure op mijn tenen en ook met een zilver en rood steentje, alleen op mijn tenen zijn het gel nagels.

Deze week heb ik allerlei nagelversieringen gekocht en nu leek het me leuk om eens wat nieuws uit te proberen.
Als eerste heb ik 2 lagen herome hail hardener extra strong op mijn nagels gedaan, die ik ook deze week gekocht heb. En daarover eerst geoefend met het witte randje, daar ook 2 laagjes van opgebracht de steentjes heb ik proberen vast te lakken met blanke lak.

Zoals het er op de foto uitziet heeft het helaas maar 5 minuten gezeten. De steentjes zaten dus niet goed. En kon het bij mijn duimen opnieuw doen. Maar ook zonder steentjes vind ik het best goed gelukt voor de eerste keer.

Plaats hier je reactie :-)