Frustratie m.b.t website…

      1 reactie op Frustratie m.b.t website…

In september 2010 ben ik van frontpage en andere kleine gemakkelijke site’s, overgestapt naar wordpress en daarbij had ik een blog bij blogger die een tijdje aan deze site was gekoppeld. In die jaren heb ik weinig tot geen problemen gehad met wordpress of de hosting waar deze site gehost is. Tot eind dec. 2015 toen begon ik ineens wat probleempjes te zien. Ik was allemaal bezig met mijn website en dacht in eerste instantie dat ik iets fout had gedaan dus heb ik de site verwijderd, wordpress opnieuw gedownload en alles terug op mijn site te zetten. Maar dat bleek niet zo makkelijk te gaan als “normaal”.

Bij opnieuw wordpress op je website te instaleren komt er altijd 2 plugin’s waar ze tevreden over zijn naar voren. Wel meer plugins maar deze zijn zo bekend dat het standaard op een gehoste wordpress site eigenlijk hoort. En juist die ene doet het nu dus al vanaf eind dec. Niet meer… maar het ligt niet aan mij kwam ik na veel gehannes achter. Het is het bedrijf waarbij ik mijn website bij gehost heb. Waar ik nu al 5 jaar vaste klant van ben daar bij is er een fout ontstaan samen met Jetpack. Dus nu doet bij niemand die wordpress heeft van die host site de Jetpack plugin wat ik erg jammer vind.

Nu kreeg ik wel een mail dat er groot onderhoud is half februari dus ik vrees dat het nog een paar weken duurt voordat de plugin weer werkt. Dus ik dacht ik doe ondertussen andere plugin’s downloaden die ook een soort van hetzelfde doel hebben. Zo had ik een plugin/app gedownload waarbij je de bezoekers kon zien hoeveel bezoekers op een dag zeg maar. Wat ik toch best leuk vind om te hebben… Alleen nu na 1,5 week kreeg ik een bericht dat we al het geheugen daarvan overschreden hebben. Wat eigenlijk best positief is, want dat wil zeggen dat mijn site goed bezocht word :D!

Nu maar hopen dat over ruim 2 weken alles weer functioneert zoals het hoort! Maar dat zal afwachten zijn.. Ik ga gewoon door met berichten te plaatsen hier, want ik vind het veelste leuk om te doen! Iedereen bedankt ook voor het bezoeken van mijn weblog/website!

1 thought on “Frustratie m.b.t website…

Plaats hier je reactie :-)