Garagesale Enchantra Shoplog

      1 reactie op Garagesale Enchantra Shoplog

Afgelopen Zondag (19-08-2012) Was er bij Enchantra vanaf 13.00 uur een garagesale, waar Denise en ik heen geweest zijn. Ik vind het altijd erg leuk om zowel in de webshop als in de winkel van Enchantra te neuzen en zoals altijd ben ik ook deze keer niet met lege handen thuis gekomen. En wilde ik graag mijn nieuwe aanwinsten met jullie delen!

Misschien dat jullie het al wel door hebben, maar als het om de Sleek paletten gaat, ben ik echt een hamster. Niet dat ik alle paletten dubbel heb, maar ik verzamel graag alle mogelijke paletten. Er waren 5 paletten die ik graag wilde, waarvan er 2 op voorraad waren en dan was er nog het glory palette wat ik wilde hebben… Ik had het destijds wel in mijn winkelmandje zitten, maar omdat het een limited edition is, en ik dus te laat was met bestellen greep ik er dus naast. Maar gelukkig vond Linda het geen probleem dat ik het showroommodel wilde kopen. Dus bedankt Linda, ben er super blij mee!!

Verder kocht ik I divine: goodgirls en I divine: snapshots. Ook echt hele mooie paletten! Ik hoop dat bij de volgende garagesale van 2 September de V1 brights en V2 darks palette weer binnen is. Want dat zijn de paletten die nog op mijn verlanglijstje staan.

Er was een hele leuke actie van bepaalde China Glaze nagellaken waarbij je 3 lakken voor 10 euro kon kopen. En ik heb het heel bescheiden gehouden en heb dus de volgende 3 lakjes gekocht: (in volgorde van links naar rechts) 1047 Oxidized aqua, 233 Spontaneous, 099 camisole.

Ik vond de ooglook van Linda echt heel mooi van afgelopen weekend, ze zei dat ze die met een sleek palette had gemaakt in combinatie met een pigment van sugarpill, omdat ik niet zo bekend ben met pigmenten. Heb ik uitgebreide instructies gekregen en heb ik 2 pigmenten van Scaredy Cat gekocht die overeen komen met die van Sugarpill. Als de pigmenten mij goed bevallen dan ga ik het pigment van sugarpill de volgende keer kopen!
Van Scaredy Cat kocht ik: Robin the cradle & hedgerow

De afgelopen keer bij de B-day bash kocht ik een leeg Coastal Scents palette en 7 losse hot pots. Nu kocht ik er 5 zodat mijn palette vol is en ik zocht de volgende kleuren uit: (van links naar rechts) M11, S19, S10, S29, HP-ME25

Omdat de complete paletten van Coastal Scents mij erg aanspreken heb ik ook het Creative me palette #2 gekocht. Sinds de aankoop van de eerste paletten ben ik helemaal verkocht aan de paletten, dus kon ook dit palette niet ontbreken!

De NYX jumbo potloden zijn altijd erg in trek. Zelf had ik al het Milk pencil. Nu kocht ik het jumbo pencil Lime.

Omdat ik vind dat je nooit genoeg pencelen kunt hebt hebben, heb ik van Konad een  eyeshadow pencil gekocht.

Tot slot heb ik uit de uitverkoop bak 2 nagellakjes gekocht, 1 van Colorclub: Kumba Ya-Ya-Ya en een mini van Orly: Blue Belle. Zo op het eerste oog vind ik het prachtige kleuren, nu hopen dat ze op mijn nagels ook zo prachtig zullen zijn!

Dat waren mijn aankopen! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankopen vinden!

1 thought on “Garagesale Enchantra Shoplog

  1. Pingback: Shoplog Garagesale Enchantra

Plaats hier je reactie :-)