Geen echte vrouw?

      Geen reacties op Geen echte vrouw?

Ja… volgens mij ben ik geen echte vrouw… Een paar dagen geleden ben ik opnieuw begonnen met foto’s te verkleinen, had heel veel inspiratie voor mijn weblog en ben bezig geweest om mijn website aan te passen…. Maarja een echte vrouw zou dit allemaal te gelijk kunnen! Nou ik heb het geprobeert….. Met het resultaat.. Maar 140 foto’s verkleind, © opgezet & geplaatst.. De rest van de 33000 zijn nog blijven liggen.
Iedere dag wel een klein blogje in mijn weblog, maar ook niet om over naar huis te schrijven.. Terwijl ik echt inspiratie had.. En dan mijn website, daar heb ik het meeste tijd ingestoken en hoef ik nog maar 1 pagina te wijzigen..
Je ziet het dus al.. ik heb 3 dingen tegelijk geprobeert… met het resultaat 3x het halve werk afgelevert…
Mijn doel voor vandaag is: Mijn website af te krijgen, want ja daar ben ik het meest verre in. En daarna ga ik proberen om mijn weblog wat te updaten 😉

Plaats hier je reactie :-)