Gegrilde Zalm, Tzatziki & Aardappelgratin!

Normaal zit er meer variatie in kwa onderwerpen die op mijn blog verschijnen, vandaag is dat anders. dit heb ik bewust gedaan zodat er meer overzicht in deze post is.

Want in deze post komen de andere posts van vandaag terug!
Buiten dat ik een pasta fan ben, vind ik zalm met tzatziki en aardappelgratin echt een van de lekkerste gerechten die er maar is. Bij de griek heb ik ook al diverse keren solomos besteld, kortom gegrilde zalm met tzatziki! Zelf vind ik er aardappel gratin erg lekker bij. En zoals je al in de voorgaande posts kon lezen kocht ik eerst altijd alles, maar heb ik er gisteren verandering in gebracht door alles zelf te maken. De zalm heb ik wel kant en klaar gekocht. Want een vis fileren heb ik nog nooit gedaan en ik ben ook maar alleen natuurlijk. Een hele zalm is wel veelste veel voor mij 😉
Hoe je het gerecht maakt heb ik in de volgende posts beschreven: Gegrilde zalm, tzatziki, aardappel gratin.

null

Zelf ben ik dol op dit gerecht en vind het eigenlijk wel goed bij elkaar passen.. Wat vinden jullie?

Plaats hier je reactie :-)