Gekte bij de NS…

      Geen reacties op Gekte bij de NS…

Je leest zo op internet allerlei berichten over de NS. Doordat treinen niet op de juiste tijd rijden, ergens in de middle of nowhere stilstaan etc.. Ondanks die berichten gingen mijn moeder en ik vorige week Woensdag (29-07-2011) een middagje treinen. Ik wilde heel graag naar Eindhoven voor een bepaalde winkel. Dus zijn we daar met de trein naar toe gegaan..
Lekker geshopt, maar daar meer over in mijn volgende blog bericht.

Op de terug weg maakte mijn moeder van mij foto’s, omdat ik opgemaakt was. En de conducteur zag dat maakte opmerkingen van: wel lache he etc.. Op geven moment had ik m’n toestelletje in mijn tas gedaan. En komt ie ineens van: Waar is dat fotomachine. Dus ik pakte die, hij zo: geef aan de mama. Dus ik gaf da, en pakte hij me ineens vast zoals je op de foto kunt zien. Best wel apart als de conducteur met je op de foto wilt. Hij is ook met m’n moeder op de foto geweest. Want hij dacht dat ze anders jaloers zou worden (zei hij) Bij de overstap in Breda deed hij netjes voor ons de deur van de trein open, en liet ons uitstappen. Hij riep nog dat hij ons ging missen…
Ach ja zo iets heb ik bij de NS nog nooit meegemaakt.. Vond het wel grappig…..

Plaats hier je reactie :-)