Gewonnen bij Beautyscene

      Geen reacties op Gewonnen bij Beautyscene

Ik had de 9de Aug. meegedaan aan een winactie waar je een top 3 moest geven van een aantal producten die op de foto stonden. Ik had onder andere het groene nagellakje van Etos in mijn top 3 staan. En heel wonderbaarlijk zag ik de dag nadien dat ik dus het groene etos lakje had gewonnen bij Beautyscene, vorige week is het lakje mij toegekomen. En ik vond het erg leuk om het lakje nu ook uit te proberen. Kwa kleur lijkt hij best op een ander lakje wat ik heb namelijk: 965: Electric pineapple van China Glaze. Deze heb ik nog niet opgedaan maar in het flesje lijkt hij er best veel op!

Maar dus nu het lakje van Etos, bij etos vind je geen namen op het flesje wel staan er diverse cijfertjes op. Welke dat het is weet ik eigenlijk niet, het kan: nr. 0311 zijn maar ook 004.
Maar hij is dus groen/gelig. De nagellak is vrij dun, eerste laag is meer geel dan groen. 2de laag lijk al meer op de kleur die het flesje aangeeft, maar hij was nog niet geheel dekkend. Dus heb ik er een 3de laagje overheen gedaan. Na 3 laagjes vond ik hem wel mooi. Daaroverheen heb ik nog 2 laagjes topcoat gedaan, en onder de 3 laagjes zitten 2 laagjes nagelverharder van Herome.


Op de onderstaande foto’s zie je het resultaat!
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er zo van vinden 😉
 

Plaats hier je reactie :-)