Glittergal – 10 to Midnight

      2 Reacties op Glittergal – 10 to Midnight

Bij een eerdere post schreef ik al dat Bianca en ik een blogging dag hadden bij Enchantra, daar heb ik ook deze post voorbereid! Vandaag is het lakje 10 to Midnight van Glittergal aan de beurt, het merk staat bekend om hun prachtige finishing! Zo ook deze nagellak.

Deze foto is genomen met flits..

Zonder flits komt de lak al heel anders over!

De onderkant van het flesje

Ik had hiervoor nooit een nagellak van Glittergal op mijn nagels, ik kan de lak daardoor niet vergelijken met andere van dit merk. Ik vind de nagellak fijn lakken, droogt ook snel. En het resultaat vind ik echt prachtig!!

Deze nagellak heeft een mooi 3D holografisch effect.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze lak vinden en van het merk…

De nagellak kost: 11,95 voor  9 ML en is hier verkrijgbaar.

2 thoughts on “Glittergal – 10 to Midnight

Plaats hier je reactie :-)