GSM nummers..

      Geen reacties op GSM nummers..

Ja mijn leven sinds het GSM tijdperk is uhm.. nogal wisselend 😉 Vooral sinds ik een abbonement kreeg zodat ik in Belgie ook kon bellen! En sindsdien heb ik diverse nummers gehad.

Nu was ik vorig jaar zeker om echt mijn nummer te behouden, ik nam een I-phone echt een ideale telefon. Maar toen ben ik in Dec verhuist. En ja heel leuk om in een dorp te gaan wonen, maar helaas geen tot zeer weinig t-mobile berijk, met gevolg dat er op mijn I-phone dagelijks de tekst: Geen Service te lezen is. Niet kunnen bellen of sms’en, en ook niet gebeld of gesmst worden. Gisteren heb ik een beslissing gemaakt die mensen me niet in dank zullen nemen… Maar mijn oude abbonement van KPN loopt nog, en heb ook een toestel. Dus heb ik mijn oude GSM nummer weer terug. Alleen de simkaart was kapot, dus ben ik alsnog alle nummers die erop stonden kwijt!

Maar nog even terug over I-phone en telefoonnummers, vorig jaar vlak na mijn aanschaf van de i-phone heb ik een macbook aangeschaft, en een progamma om apple producten te kunnen synchoniseren. Die licentie verliep in September. En daarmee ben ik ook al mijn contacten kwijtgeraakt.
Na een bericht op twitter, e-mail te versturen ben ik nog 95% kwijt! Dus mocht je dit bericht lezen… Wss ben ik nog steeds jou nummer kwijt. Graag even via mail een berichtje sturen, of via facebook daar staat mijn goede telefoonnummer op!

Plaats hier je reactie :-)