High Tea & Just Dance..

      Geen reacties op High Tea & Just Dance..

wp-1469966916481.jpg Hallo!! Afgelopen woensdag wilde Denise en ik iets gaan doen, maar we wisten niet zo goed wat. Wat overigens regelmatig voor komt.. En we hadden eigenlijk wel zin om te gaan high tea’en, alleen op internet stond dat je een dag van te voren minimaal moest reserveren, dus we belde voor de zekerheid en het kon nog gewoon. 4 jaar geleden zijn Denise en ik ook bij mitzy’s gaan high tea’en en dat beviel ons toen zo goed. Dat we nu nog eens gingen. We kregen eerst een soepje, daarna hartig en daarna nog zoet. En we konden kiezen uit 16 smaken thee.. Waar we natuurlijk goed gebruik van hebben gemaakt. Maar moet eerlijk zeggen, geef mij maar gewoon thee zakjes, bijv. van pickwick ofzo, die vind ik lekker! hahaha al die aparte smaken, ben er niet zo weg van! En ik moet ook eerlijk zeggen, het eten viel ons wel een beetje tegen. We lusten beide geen geitenkaas.. En dat kregen we wel, en het broodje met brie vond ik wel lekker, alleen het was brie met kruidenkaas en een walnoot erop. En dan een broodje zalm met sla. Ik zou persoonlijk, maarja ik ben geen kok natuurlijk, de kruidenkaas bij de zalm doen. ipv van bij de brie. Het zoete was ook wel lekker, je kan daar weinig aan verkeerd doen in mijn ogen.. Het was wel lekker en hebben het ook goed naar onze zin gehad. Maar hebben besloten om de volgende keer een high bier of high wine te doen.

tmp_32721-IMG_20160727_184629-1045370900Verder hebben we nog wat gewinkeld, en ik had een deal met mezelf gesloten als ik iedere dag een maand lang just dance zou doen, dat ik van mezelf een nieuwe just dance mocht kopen. Wat ik ook behaald heb om het iedere dag minimaal een half uur te doen. En wat ik ook echt heel leuk vind om te doen, vind dansen sowieso heel erg leuk om te doen. Dus het was niet heel lastig of vervelend om dat doel te behalen! Maar ik had mezelf dus een game beloofd, we zijn naar de winkel gegaan en ik twijfelde heel erg welke ik zou meenemen. Dus heb 2016 gekocht, omdat ik vind dat daar leuke nummers op staan. En just dance 4 was in de aanbieding dus ik dacht die neem ik ook gewoon mee. Just dance 4 vind ik echt heel leuk om te doen, leuke nummers ook! Just dance 2016 is wel heel anders als just dance 2 of 4. Dus is heel erg wennen, wat wij ook raar vinden is dat je 1 hoofd account kunt hebben en daarbij je vrienden uitnodigen maar niet meerdere accounts wat je bij de andere spellen wel hebt. Dus Denise kan het bijv. wel spelen maar dat is dan onder mijn account. En het is juist leuk dat je het samen kan doen.. Dus just dance 2016 zullen we niet zovaak doen, maar just dance 4 is gewoon heel erg leuk om te doen.

Plaats hier je reactie :-)