Hoe deze dag er eerst uit zou zien!

      2 Reacties op Hoe deze dag er eerst uit zou zien!

Vandaag is het 09-10-’11 een dag die er tot vorig jaar voor mij heel anders uit zou zien! Deze dag zouden Léon en ik elkaar het ja-woord geven in Kaatsheuvel…. Een dag waar ik als klein meisje al van droomde!

Toen Léon mij op 11-11-2006 ten huwelijk vroeg en ik daarop antwoorde dat ik heel graag wilde trouwen. Is het eigenlijk lang stil geweest rond ons voorgenomen huwelijk. Veel mensen namen onze verloving dan ook niet serieus iets wat het voor ons wel was. In dec. 2009 zijn we gaan samenwonen en toen zijn we gaan kijken wanneer het haalbaar was om te gaan trouwen!
Wat dus vandaag zou zijn! We hadden een spaarplan opgesteld om onze droomdag te kunnen vooroorloven.

Maar daarvoor wilde we wel weten wat we kwijt zouden zijn en wat we precies wilde. Dus hadden we op 5 mei 2010 een afspraak bij Chalet Fontaine in Kaatsheuvel, waar we alles bespraken wat we wilde en wat vanuit Chalet Fontaine kon. Kort daarna besloten we het vast te leggen om daar ons feest te houden.
 
We zouden trouwfoto’s in de Efteling maken en hadden ook de bruidssuite laten vastleggen in het Efteling Hotel, wat op 4 KM afstand van de feestlocatie is.
Ook de amtenaar van burgelijke staat ging er mee akkoord om ons op locatie te trouwen en dit allemaal op Zondag! We waren in onze nopjes…


Dan ga je kijken wat trekken we aan en ik was al mee geweest toen mijn zus haar trouwjurk ging uitzoeken. Waar ze geweldig mooie jurken hadden, maar in Breda hadden ze de jurk die ik heel graag wilde. Je raad het al, de jurk van hiernaast!
Alleen de jurk kon niet groter besteld worden dan maat 44. Dus wilde ik afvallen.. Ik heb de jurk dus nooit gepast, maar ik vond en vind de jurk nog steeds prachtig!

Ik kan dus niet met 100% zeker zeggen of ik in deze jurk zou trouwen, omdat ik hem dus niet had gepast! En je moet een jurk natuurlijk aan zien!

Maarja toen werd het Juli 2010 en besloten we uit elkaar te gaan… Dus konden we heel dit grapje afbetalen! Gelukkig maar een deel van wat het ons zou kosten, maar het blijft jammer dat je voor iets betaald wat niet door is gegaan!

Het is en blijft jammer dat de droom in duigen is gevallen.. Maarja ik ben gelukkiger nu dan toen! En ik hoop dat het voor Léon ook het geval mag zijn….

Wel was deze dag de reden dat ik al een tijd niet lekker in mijn vel zat en dat ik nu met Marjolein in Disneyland zit… Even weg van de realiteit….  Want op deze dag doet alles pijn als ik er aan denk! Maar we blijven toch positief….
En wie weet vind ik mijn droom partner wel in Disney 😉 Ik hoop ooit nog gelukkig te mogen worden met iemand en wie weet zit daar ook wel een huwelijk in!

2 thoughts on “Hoe deze dag er eerst uit zou zien!

Plaats hier je reactie :-)