Hoe ik me voel…

      Geen reacties op Hoe ik me voel…

Graag wilde ik weer een diepgaandere blogpost plaatsen over hoe ik me echt voel.. Als iemand vraagt hoe gaat het antwoord je automatisch met ja goed. Maar in werkelijkheid is bij vele mensen niet. Voor mijzelf sprekende gaat het naar mijn gevoel redelijk goed, maar niet altijd. Dat kan ook niet dat het altijd goed gaat… Maar hoe ik me zelf echt voel is ook wel eens anders dan goed…

Over het algemeen voel ik me normaal, met positieve dagen en minder positieve dagen, ik lach graag maar kan ook heel serieus met iets bezig zijn. Maar soms voel ik me wel eens machteloos en de laatste tijd ook steeds vaker moe..

Machteloosheid heeft vaak te maken met mijn vriendin, ze is echt de liefde van mijn leven en wil echt met haar oud worden! En 9 van de 10x kan ik het ook aardig goed handelen. Maar niet altijd… Mijn meissie heeft ptss (post traumatisch stress stoornis), Depressie en nog een ander stempeltje waar ik me niet in kan vinden. En daarbij is er nog de automutilatie, waar ik normaal wel goed mee om kan gaan. Tijdens de laatste opname heeft mijn meissie trauma’s erbij gekregen en is ook de automutilatie flink verergerd. Waarbij er letterlijk en figuurlijk vele littekens bij zijn gekomen. En ik weet dat mijn meissie er alles aan doet zodat het afneemt of misschien wel stopt.. Maar ik voel me daardoor wel machteloos, ze is zo mooi zowel als karakter als qua uiterlijk maar de letterlijke littekens die er zijn daar zou ik zo graag iets aan doen, maar dat gaat helaas niet. Ook aan de automutilatie kan ik helaas niets doen maar daar voel ik me echt machteloos over. Ik hoop dat het met den duur af zal nemen of zal stoppen…. Ik besef me dat het een lange weg zal zijn. En ik weet dat je het altijd blijft zien, en dat doet gewoon pijn wat mij verdrietig maakt. Want je wil niets liever dat je partner gelukkig is maar dat is niet het geval. We doen wel leuke dingen, en hebben het leuk samen en we houden zielsveel van elkaar maar gelukkig zijn is toch net iets anders.

Zelf ben ik al een tijdje moe, ik dacht misschien ligt het aan het slapen, maar ik slaap over het algemeen goed. Ook al slaap ik 8 uur dan ben ik nog vaak moe. Hiervoor heb ik al bloed laten prikken en krijg ik ook nog een ander onderzoek volgende week. Maar waar het vandaan komt zou ik eigenlijk niet weten. Zo kom ik ook niet aan de dingen toe die ik graag zou willen, ik werk veel en als ik dan thuis ben dan komt er vrij weinig uit mijn handen. Ben dan gewoon te moe! Ik krijg ook te horen dat ik er moe uit zie, wat niemand leuk vind om te horen natuurlijk. Ben benieuwd wat er uit het onderzoek volgende week komt en of er iets uit komt. Het zal wel een opluchting zijn als er niets uit komt. Maar waar het dan vandaan komt geen idee…

Plaats hier je reactie :-)