Hoe staat het met de doelen van 2017..

      Geen reacties op Hoe staat het met de doelen van 2017..

Hey hey!!

Een kleine maand geleden heb ik een bericht gepost met de doelen voor 2017. Vaak zie je dat mensen in het begin van het jaar doelen stellen om die te behalen, zo had ik dus ook doelen gesteld. In de praktijk zie je vaak dat er veel mensen binnen een week of paar weken mee stoppen.

Zo had ik begin januari in een paar puntjes mijn doelen voor dit jaar gesteld. Wederom in dit bericht dezelfde puntjes, maar nu hoe het er mee is..

Vrienden: Dit jaar heb ik ook terug contact gehad en data gepland om af te spreken dit jaar. Zo heb ik vorige week afgesproken met iemand die ik ook al in geen jaren contact heb gehad. En ga ik over een paar weken weer een meiden avond met een collega/vriendin hebben. Maar ook ga ik over een paar weken met een andere goede vriendin weer winkelen. En heb ik gisteren een nieuw persoon in mijn leven ontmoet, waarmee het echt klikte. En hoop dat er een mooie vriendschap zal ontstaan..

Familie: Mijn familie heb ik dit jaar nog niet zo vaak gezien, mijn ouders wel een paar keer, maar dit kan altijd meer. En mijn zus, zwager en neefje heb ik dit jaar nog niet gezien. Wegens drukte, ziekte enz.. Wat wel jammer is. Maar komt zeker weer goed!

Sporten: Inmiddels zit de sportschool op de nieuwe locatie. En ben ik van programma verandert, voorheen deed ik 2x in de week better belly en 1x per week zumba. Op de nieuwe locatie is nog geen groepszaal, daar wordt nog hard aan gewerkt. Maar inmiddels doe ik minimaal 2x per week Milon Cirkel. Daarbij mag je onbeperkt komen sporten. En ik moet zeggen, ben weer terug fanatiek met het sporten. Ga ook echt iedere week minimaal 2x sporten.

Eten/Drinken: Dit blijft een aandachtspuntje, dat is het al 31 jaar en zal ook altijd zo blijven. En mag zeker flink verbetert worden. Ik merk aan mezelf dat het weer terug de verkeerde kant op gaat kwa eten en drinken. Hier ga ik in de komende tijd zeker meer aan werken.

Fotografie: Ik ben door gegaan met foto’s te maken. Zo heb ik afgelopen weekend van een collega en haar familie een fotoshoot gehad. En heb ik ook nieuwe zelfportretten gemaakt in de fotostudio. Dit laatste heb ik met mijn nieuwe camera gedaan waar ik voor aan het sparen was. Maar dus een paar weken geleden gekocht heb. De oude doet het nog wel, maar heeft zijn beste tijd gehad.

Sparen: Het sparen gaat momenteel even wat minder, want zoals je net kon lezen heb ik een nieuwe camera gekocht, ook heb ik een nieuwe bank gekocht. Die 2 aankopen stonden hoog op mijn lijstje, dus kan ik nu weer beginnen met mijn rekening te gaan spekken!

Verbouwen: Daar ben ik totaal nog niet mee bezig geweest dit jaar. Heb wel dus een nieuwe bank gekocht die binnen een paar weken bezorgd wordt. En ik kan vanaf maart mijn zolder gaan opruimen en vanuit daar ga ik verder met mijn huis!

Liefde?: Dit is eigenlijk nog steeds hetzelfde… Ik begin het nieuwe jaar zeer positief, hoop dat ik dit jaar een nieuwe liefde mag vinden. En hopelijk is dat de liefde van mijn leven. 52 weken aan een nieuwe kans op geluk…. Ik zie wel wat dit jaar mij brengt!

Plaats hier je reactie :-)