Hoe zag 2011 er uit…

      7 Reacties op Hoe zag 2011 er uit…

Ik wilde heel graag een blog schrijven over 2011 een veelbewogen jaar… De hoogte en diepte punten beschrijf ik vandaag in deze blog!

Vorig jaar vierde ik oud en nieuw bij mijn zus, zwager en hun vrienden. Daar was Paul ook een goede vriend van mijn zus en zwager. Voor oud en nieuw was het voor de jongens heel erg aftasten hoe ik was. Met oud en nieuw groeide ik meer naar de jongens toe. En Paul maakte vooral die avond indruk op mij, hij deed heel anders was enthousiast naar mij toe. En ik vond dat heel erg leuk. Ik raakte verliefd op die jongen.. Op 30 Januari spraken we met z’n vieren af. Mijn zus, zwager,Paul en ik voor een gezellige avond. Eten, bowlen en daarna nog Eindhoven in. Ik besloot Paul te zeggen wat ik voor hem voelde, hij schrok hier toch best van. En later bleek het niet wederzijds te zijn! Wat wel jammer was, maar we bleven afspreken dat vond ik wel leuk.
In middels zijn we in eind Feb. Begin Maart begon ik bij foto Vrschoore een fotocurcus. Ik wilde al jaren een foto cursus volgen, dus was ik blij dat er een cursus begon waar ik aan deel kon nemen. Ik vond het wel grappig want de gene die de cursus gaf, had ook op het SISA gezeten (school in Antwerpen waar ik zat van 2002-2004 in de richting haartooi) Dus raakte Eefje en ik daar over aan de praat. Ik vond Eefje gelijk al een heel fascinerend persoon. En ja dat is eigenlijk altijd zo gebleven! 

Ook was ik jarig in Maart, en had ik een zeer gezellige avond met Marieke en Myrna 2 meiden met wie ik al jaren bevriend ben. Hun zeiden ook van waarom vertel je, je ouders niet dat je op vrouwen val. Want ja ik weet al vanaf de basisschool dat ik niet alleen op mannen val. En dit jaar kwam ik er achter dat ik me niet tot geen enkele man aangetrokken voelde. Meer daarover heb ik beschreven in de post van Seksualiteit. Ik voelde me op dat moment wel aangetrokken door een vrouw, dus heb ik het mijn ouders verteld. Want ja ze zeiden altijd: Meid als jij maar gelukkig bent, dat is het voornaamste! Mijn ouders vinden het nog wel moeilijk. Ze hoopte namelijk echt dat ik nog met een jongen thuis zou komen.

Met mijn verjaardag was ook Linda naar mij gekomen, een meisje die ik inmiddels ook alweer 3 jaar ken. We hebben elkaar ontmoet destijds omdat we beide de muziek van Epica erg kunnen waarderen. Nu bleek Linda beauty blogs te volgen en zelf zijn gaan bloggen. Dat vond ik echt heel erg leuk. We hebben onze nagels gelakt en met make-up bezig geweest. En eigenlijk ben ik toen ook begonnen met bloggen!

 

  Vlak na dat ik voor mijn ouders uit de kast was gekomen, begon de examen stress.. In April & Mei heb ik daar al mijn tijd in gestoken. In Juni was mijn diploma uitreiking voor Verzorgende IG. En gelijk heb ik op mijn laatste leerlingen plaats een vast contract gekregen. Eerst had ik een contract van 24 uur tot 36 uur. Alleen ja omdat ik als leerling een contract van 28 uur had. Ging ik er op achteruit.. Dus begonnen de financiële stress.. Maar dat is gelukkig nu in Dec. helemaal goed gekomen nu mijn contract verhoogt is!

Begin juni heb ik samen met Karen een Vlaamse vriendin die ik al vanaf 2002 ken, een korte vakantie trip gemaakt naar Disneyland Parijs.. En ook weer terug een abbo op dat geweldige park genomen. Ik heb het echt heel erg naar mijn zin gehad in Disney!

 

 

In Aug. Was er een beautybloggers bijeenkomst in Utrecht waar Linda en ik naar toe zijn gegaan. Dat was heel erg gezellig, ondanks dat ik altijd in het begin verlegen ben bij mensen die ik niet ken. Het was echt heel erg gezellig zo met al die meiden bij elkaar! En heb daar echt leuke mensen leren kennen.
Eind Augustus was er bij Enchantra een garagesale Lin en ik zijn ook daar weer naar toe gegaan. Was erg gezellig, daarna zijn we nog met een klein groepje gaan eten. Wat ook echt heel erg gezellig was!!

In Oktober ben ik met Marjolein een hele lieve vriendin die ik ook alweer sinds 2002 ken naar Disneyland geweest! Dat waren ook echt top dagen… Ik kon vooral daar de tijd die ik met mijn ex had afsluiten. Eigenlijk zou ik dit jaar in Okt. getrouwd zijn met hem.. Maar gelukkig kwamen we er 1,5 jaar geleden achter dat het niet werkte. Ik droeg nog steeds de armband, ketting die ik van hem gehad had.. De armband droeg ik nog tot later dit jaar, want ik had zelf ook een aantal nieuwe bedels eraan gehangen. In Disney kocht ik wel een nieuwe ring en ketting. Het klinkt misschien stom, maar het heeft mij wel geholpen om meer los van hem te komen. En buiten dat hebben Mar en ik een super tijd in mijn 2de thuis gehad…. 😉

Ook in Okt. leek het heel onschuldig dat ik op 17 Oktober werkte met Denise. Denise is een poolkracht waarbij het eigenlijk gelijk goed klikte op de werkvloer, het leek als of ze al jaren werkzaam was bij ons op de afdeling terwijl het voor haar, der 2de keer was op de afdeling. Ze voegde me niet veel later toe op Facebook en is mijn blog gaan volgen. Zo kregen we eigenlijk beter contact. En zijn eigenlijk vanaf begin Dec. af gaan spreken.
En kwamen we er vorige week Donderdag (22-12-2011) achter dat we elkaar wel heel erg leuk vonden… We zijn inmiddels een week samen! Ze is het mooiste cadeau wat ik dit jaar gekregen heb.. Een lieve vriendin waarvan ik dacht dat ik dat nooit meer zou meemaken….

Gisteren was de dag dat Denise en ik naar de Efteling gingen.. Van te voren heb ik mijn schoonmoeder ontmoet.. Ook echt weer een stap! Wel echt heel erg leuk dat ik nu ook echt welkom ben in de familie.. Dat is wel eens anders geweest…
Daarna zijn Denise en ik naar de Efteling geweest… Daar komt een uitgebreidere blog van deze week. Na de Efteling ben ik nog met Denise mee gegaan naar het dansen, daar zijn ook steeds meer mensen blij voor Denise en mij… Wat wel echt heel erg leuk is!!
Ook krijg ik steeds reacties dat ze het zo leuk voor me vinden, dat voelt wel heel erg goed. Dat we nu geaccepteerd worden! Maar ook blijft er een groot taboe op holebi’s…

Dit was eigenlijk in het kort wat er dit jaar allemaal is gebeurt!!!
Voor 2012 heb ik weinig voornemens… Ik hoop natuurlijk met Denise gelukkig te blijven maar daar doen we uiteraard alles aan! En ik ga weer sporten… Hoop dat ik daarmee wat kilo’s mee kan afvallen. Ook natuurlijk mijn voeding aanpassen.. Dit jaar ben ik 5 kilo afgevallen die zijn er gelukkig nog steeds af! Maar er mag wel wat meer af 😉

Voor iedereen vanavond doe voorzichtig met vuurwerk en een knallend oud en nieuw!!!!
Jullie zien me op m’n blog in 2012 weer verschijnen!!!

7 thoughts on “Hoe zag 2011 er uit…

  1. Pingback: Terugblik 2016 – Bianca Online

  2. Pingback: Terugblik 2015 | Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)