Holland Got Talent

      Geen reacties op Holland Got Talent

Dit voorjaar komt holland got talent weer terug op de buis, vanaf Vrijdag 8 April komt dit programma weer volgens RTL4. Afgelopen 13 t/m 15 of 16 februari waren de audities die vanaf het begin van het programma in Zwolle worden opgenomen. Wij waren er afgelopen maandag avond bij de opname!

Afgelopen maandag heb ik eerst van 7.00 tot 13.30uur gewerkt, toen ik thuis was gedoucht en make-up op gedaan en zijn daarna gelijk doorgereden naar Zwolle, zodat we er ruim op tijd aan zouden komen. Volgens de routeplanner zou het 1 uur en 3 kwartier rijden zijn. Maar hebben er uiteindelijk door files 2,5 uur over gedaan. Om 18.00uur moest je aanwezig zijn. Dus ik baalde dat we het net niet haalde om om 18.00uur aanwezig te zijn. Waren er rond 18.10uur maar we zagen al toen we de parkeergarage inreden dat er een enorme rij buiten was.
We zijn netjes achteraan aangesloten, en rond 19.00 mochten we naar binnen.
tmp_20578-20160215_180811559488577Dit is een klein stukje van de wachtrij, aan de zijkant van het theater tot het moment dat ik deze foto heb gemaakt stond vol met mensen. Uiteindelijk mochten we dan rond 7 uur naar binnen en toen leek het eigenlijk mee te vallen met het aantal gasten. Het theater was net niet vol, op het bovenste balkon waren er nog een paar plekken vrij.

tmp_20578-20160215_19023597310994Eerst werden we “opgewarmd” wat eigenlijk bij iedere tv uitzending gebeurd. Tijdens de opnames mocht je geen foto’s of film materiaal maken, omdat het een verassing moet blijven voor als het op televisie komt. Wat ook wel logisch is! Iemand die we kennen deed mee, zodoende dat we bij de opname aanwezig waren. Om wie of wat voor act het gaat en of deze persoon door is of niet zal ik daardoor niet online zetten.

 

Wel heb ik nog een foto van de jurytafel gemaakt. tmp_20578-20160215_194711169472971
In de jury zit dit seizoen Gordon, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Dan Karaty. Ik moet zeggen ze doen het echt heel erg leuk. Gordon is me voor de volle 100% meegevallen en ik heb zelfs om Chantal Janzen gelachen, terwijl ik haar sinds Saturday Night Fever niet meer zo tof vind als voorheen. Angela komt op mij over net als op tv, een liefdevol persoon!

 

Of wij op tv komen weet ik niet.. We zaten aan de zijkant op het eerste balkon. Maar ik vermoed wel dat we te horen zijn op tv.. Denise toch zeker 😉 Het was echt heel leuk om erbij aanwezig te zijn, zijn leuke acts voorbij gekomen. Ik zal zeker vanaf april voor de buis zitten om alle audities te bekijken.

Plaats hier je reactie :-)