Inspiratie naar aanleiding film..

      Geen reacties op Inspiratie naar aanleiding film..

Hey hey, gisterenavond heb ik de film Julie&Julia gezien en dat gaf mij inspiratie om weer terug wat meer te gaan bloggen. In het begin van het jaar zijn er een paar berichten online gekomen, en toen was het weer een aantal weken stil, wat ik zelf altijd wel erg jammer vind. Ik blijf het leuk vinden om te bloggen, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik vaak niet wat ik moet schrijven. Zo vind ik fotograferen erg leuk om te doen, maar heb niet de mogelijkheid om hier iedere dag iets mee te doen. En ook niet het zelfvertrouwen voor om dat dagelijks te gaan doen.

Ik heb overigens de film al vaker gezien, en toen kreeg ik er ook inspiratie van om terug wat meer te gaan bloggen. Maar ik had niet echt eerder een doel om te behalen. Nu zag ik dat hier 755 berichten op mijn weblog staan, en wil graag een doel gaan stellen om op 31 december dit jaar 1000 berichten geplaatst te hebben. Mocht ik dat doel eerder behalen is dat mooi mee genomen, en ik stel me geen consequenties als ik het niet haal. Maar het is voor mezelf toch een beetje een stok achter de deur.

245 berichten te gaan in 333 dagen.

Plaats hier je reactie :-)