Internationale dag van de muziek

      Geen reacties op Internationale dag van de muziek

Vandaag is de dag aangebroken van de muziek, zoals veel mensen kan ik niet zonder muziek. Ik luister zeer veel muziek, in de auto heb ik altijd muziek op staan, ben ik bezig op mijn laptop altijd is er wel muziek op de achtergrond, tijdens het poetsen enz..

Mijn muzieksmaak is ook zeker divers te noemen, het heeft niet altijd met mijn stemming te maken. Ik luister graag naar musical muziek, female metal zoals Within Temptation, Epica, maar soms ook naar Nederlandstalig en ondanks dat het Oktober is luister ik naar kerst muziek. Pop muziek vind ik soms ook wel leuk om naar te luisteren of 80’s of 90’s… Van alles eigenlijk! Er is maar weinig muziek wat ik niet kan waarderen, ik hou bijv. totaal niet van rap, r&b zoals het nu is. Wel van vroeger net als de blues brothers. Ook kan ik hardcore echt niet waarderen, dance muziek wel, trance heel soms een nummer tussendoor maar harder toch echt niet.

Van wat soort muziek hou jij?

Plaats hier je reactie :-)