Jaaroverzicht 2012…

      2 Reacties op Jaaroverzicht 2012…

We zijn inmiddels al in half januari beland, maar toch wilde ik nog een jaaroverzicht posten over 2012..

Het jaar 2012 begon eigenlijk heel goed, oud en nieuw vierde ik met de familie bij mij. En ook was ik heel gelukkig in de liefde. Denise kwam ’s nachts nog langs om nieuwjaar te vieren! Op 1 januari zijn we met het hele gezin gaan gourmetten wat ook de ontmoeten tussen Denise en het gezin was. Daarna zijn Denise en ik nog naar de bios geweest in Roosendaal naar de film New Years Eve! Leuke film..

Ook begon ik in 2012 met een strijd tegen mijn obisitas maar dat heb ik helaas niet lang vol gehouden. Ik was lid geworden van de sportschool en zijn gaan zwemmen.. Maar het sporten in de sportschool voelde ik me alles behalve op mijn gemak! Dus ben maar een paar keer gaan sporten.

In maart was ik jarig.. 27 jaar alweer.. dat heb ik gezellig gevierd met familie en vrienden.. Ik hou wel van een feestje 😉

Het geluk in de liefde liep begin Maart stuk.. En begon in Juli opnieuw op de roze maandag! De roze maandag in Juli vond ik echt heel leuk om erbij te zijn. Er ging een wereld voor me open.. Niet alleen die grote kermis maar gewoon de sfeer!

Ook heb ik in 2012 een paar keer de efteling bezocht, want mijn moeder spaarde fanatiek de kortingskaartjes bij de AH. Ik ging een keer met Marjolein en een keer met mijn moeder! Beide echt heel erg gezellig!!

In de zomer leerde ik ook mijn blogmaatje Bianca kennen bij Enchantra en gaven we een nieuw leven aan onze blog: www.shimmer-and-shine.eu Bij Enchantra ben ik het afgelopen jaar een paar keer geweest. Daar is het altijd zo gezellig! Hoop dat in 2013 ook weer te kunnen doen…

Dec. 2011 kreeg ik de mogelijkheid om mijn huis te kunnen kopen, waar ik woon.. Nadat uitgezocht te hebben. Heb ik in Juni besloten het huis te kopen.. Waar veel tijd en energie in is gestoken. Nu is bijna het eind in zicht en is het bijna van mij 🙂 Ik kijk er al erg naar uit om het huis wat eigen te maken.. Echt een Bianca huis 😉

In oktober ben ik met Marjolein en haar ouders die ik ook al z’n 10 jaar ken naar Disney geweest! Dat was toch echt wel het toppunt van 2012! Ik vind het daar zo leuk.. Het voelt iedere keer als thuis komen…

In Dec. zou ik met Denise naar Disney gaan.. Maar vlak van te voren was ik gevallen met skeeleren. En was er een knik in mijn heiligbeen geconstateerd op de foto’s in’t ziekenhuis.. Helaas geen Disney *wat ik heel erg jammer vond* Maar wel andere leuke uitjes… Zo gingen we naar Van de vorst ziet de sterren van 2012 erg leuke show vond ik! Ook hebben Denise en ik een fotoshoot gehad! Wat ik ook altijd erg leuk vind..

En toen stonden de feestdagen alweer voor de deur, kerst gezellig gevierd met mijn familie en schoonmoeder..

Met oud en nieuw had ik nachtdienst en heb ik samen met mijn nachtdienstcollega gevierd met enkele bewoners die ook nog wakker waren. Heel gezellig met oliebollen en kinderchampagne!

Ook heb ik een paar voornemens voor 2013..
2013 Wordt echt Mijn jaar! Ik ga er het beste van maken.. Ik wil de dingen doen die ik wil doen! Mijn huisje wordt in 2013 ook echt mijn huis, welke ik ook naar mijn smaak wil inrichten..

Ook begin ik wederom de strijd om de kilo’s te verliezen.. Maar voornamelijk gezonder gaan leven!

En ik wil natuurlijk mijn 2de thuis bezoeken.. Wat Disney in houd.. Daar voel ik me echt thuis!!

In Maart ga ik samen met mijn collega naar Epica die 10 jaar bestaan.. Ik volg ze vanaf 2005 en vind het super dat ik ze in Maart weer live hoor spelen!

Verder hoop ik dat iedereen zijn geluk heeft gevonden en als je die al hebt die weet vast te houden 🙂

Liefs, Bianca

2 thoughts on “Jaaroverzicht 2012…

  1. Pingback: Jaaroverzicht 2017 – Bianca Online

  2. Pingback: Terugblik 2015 – Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)