Jaaroverzicht 2013…

      1 reactie op Jaaroverzicht 2013…

 

Vandaag alweer de laatste dag van 2013… Een jaar waarbij het soms mee zat en vaak tegen…. Maar ik kijk met frisse moed en zin naar 2014!Wat gebeurde er dit jaar allemaal…
 Foto's Iphone 231 Januari: In de eerste maand van dit jaar liep de relatie tussen mij en Denise stuk.. Is een gewaardeerde collega helaas veelste vroeg overleden… En ben ik met Stephanie naar Disneyland in Parijs geweest! Ook werd ik deze maand verliefd op een jeugd liefde wat tot in April door sijpelde maar helaas mocht het niet zo zijn… En ben ik de strijd aangegaan tegen de kilo’s!
 P1040199 Februari: Deze maand stond in het teken van het kopen van mijn huis waar ik inmiddels 4 jaar woon.. Maar nu is het echt van mij.. Nouja nog heel veel van de bank en een klein stukje van mij 😉 En de maand van carnaval!
 P1040240 Maart: De maand waarin in ik 28 werd… En dat groots gevierd heb! En de maand waarin mijn favoriete band hun 10 jarig jubileum vierde! Waar Ine en ik ook bij aanwezig waren :-)!
 Afgevallen April: In deze maand waarin de strijd om de kilo’s het beste ging met het resultaat -17kg…
 P1040308 Mei: In mei kwam de beloning van het harde werken tegen het overgewicht.. Ik “won” de prijs op het werk.. Waarmee ik het meeste was afgevallen van het verzorgend personeel die op eigen kracht af viel! Waarbij ik een waardebon kreeg om voor 100,- uit te geven bij de schoonheidsspecialiste! En liep ik deze maand samen met Ine en haar zoon Mark de Roosendaalse avond 4 daagse na 15 jaar weer….
 DSC_8427 Juni: De laatste week van deze maand en de eerste 2 weken van Juli had ik zomer vakantie.. Dus heb ik lekker rustig aan gedaan… Wat geshopt, gezwommen, strand enz…
 IMG_0875 Juli: Juli stond voor mij in het teken van proud to be! Kortom de Roze maandag op de tilburgse kermis! En genieten van het warme weer!!
 bianca-gaypride IMG_0946 Augustus: Ook in deze maand stonden maar liefst 2 tripjes op het programma van het “proud” zijn… Eerst de Amsterdamse Canal/Gay Pride.. Waar ik dit jaar voor het eerst naar toe ging… En 2 weken later Antwerpen Gay Pride ook hier ging ik dit jaar voor het eerst naar toe!! En probeerde ik iets aan mijn conditie te doen door iets wat ik heel erg leuk vind namelijk dansen..Gewoon thuis voor de buis hip hop dansen met behulp van Shaun T! En probeerde ik mijn droom waar te maken! Zo begon ik met foto’s te verkleinen… Maakte ik een eigen fotografie website (die nu onderhanden wordt genomen voor een professionele website). En begon ik te daten… Zo ontstonden er vriendschappen!
 P1040664 September: September was een zware maand voor mijn familie.. Waarbij bij mijn vader uit een medische keuring iets niet helemaal juist bleek te zijn! Waarin onzekerheid heerste… Maar ook een maand waarin ik terug geloofde in de liefde… Ook dat mocht niet zo zijn..
Oktober: Dit sijpelde ook door in Okt. waarbij papa in het ziekenhuis een hart katheterisatie kreeg om te kijken wat de “schade” was.. Emotioneel een heftige tijd.. Want mijn vader is mij veelste lief om ons te verlaten! Totaal iets anders was er ook.. Ik veranderde op het werk van afdeling… Waarbij ik andere collega’s en andere zorgvragers heb! Die verandering pakte voor mij goed uit! En was er Pann breda… Ik was nog nooit naar Pann geweest, maar was een erg leuk feestje…
November: Om mijn droom te verwezenlijken heb ik me in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel… Waarbij ik actief bezig ben om alles te kunnen realiseren….
 Image6 December: Deze maand heb ik voornamelijk besteed aan werken mezelf! Positiever denken, minder leuke dingen van het afgelopen jaar achter me te laten.. Blij zijn met alles wat ik heb!
Verder veranderde niet alleen mijn kledingmaat maar ook mijn kapsel dit jaar.. van rood naar blond, terug naar rood en uit eindelijk weer naar blond.. Waarbij ook niet alleen de kleur maar ook het kapsel veranderde… 😉 Zo heb ik dit jaar: ongeveer 10 verschillende kapsels gehad met knippen en verven…En wat brengt 2014 mij? In het komende jaar ga ik de touwtjes weer strakker aantrekken watbetreft de strijdt tegen de kilo’s! En ga ik mijn droom verder uit laten komen door mijn eigen fotostudiotje officieel te laten beginnen… Een foto cursus volgen… Naar 2 concerten namelijk: Within Temptation en Epica…. Zo heb ik ook een goed voornemen om in 2014 gelukkiger te worden als in 2013.. Positiever denken!

Kortom 2014 here i come!! Iedereen de beste wensen!!!! Met z’n alle maken we er een top jaar van!

 

 

1 thought on “Jaaroverzicht 2013…

  1. Pingback: Terugblik 2015 | Bianca Online

Plaats hier je reactie :-)