Jan van Haasteren Puzzels

      Geen reacties op Jan van Haasteren Puzzels

Als klein kind ben ik echt opgegroeit met puzzels. Mijn ouders vonden dat verantwoord speelgoed en ik vond dat altijd heel erg leuk om te doen. Sinds een aantal jaar ben ik weer terug beginnen te puzzelen. En dan vooral de puzzels van Jan van Haasteren zoals je op de plaatjes kunnen zien. Ik vind ze heel goed maar grappig getekend, en niet echt voor kleine kinderen. De puzzel waar ik nu mee bezig ben is de puzzel van het plaatje hier rechts. De puzzel telt 3000 stukjes en ik ben er gisteren aan begonnen omdat ik me zelf verveelde (’s ochtends)

Puzzelen word misschien wel gezien als iets voor kinderen, maar ik vind het heel fijn wat door te puzzelen wordt ik rustig. En ik vind het gewoon echt leuk om te doen. Maar tis nu niet zo dat ik iedere avond aan het puzzelen ben, deze puzzel heb ik van zolder gehaald en daarvoor was het een jaar of iets geleden..

Plaats hier je reactie :-)