Januari voorbij…

      1 reactie op Januari voorbij…

Vandaag is het alweer 1 februari, daarmee wil ik even terugblikken op de maand Januari! Wat is een maand snel voorbij zeg…. Voorheen zette ik hier regelmatig berichtjes in dagboek vorm, nu wilde ik het graag doen maar dan van een maand. Omdat er dagen bij zijn waarbij ik echt heel weinig te delen heb.. En in een maand tijd gebeurd er in het algemeen wel het een en het ander!

Met januari begint natuurlijk niet alleen een nieuwe maand maar ook een nieuw jaar.. Ik neem me ieder jaar voor in december of januari dat het jaar mijn jaar wordt, dat het beter wordt dan het jaar ervoor! Het jaar duurt natuurlijk nog een hele poos maar ik heb dit jaar wel het idee dat het mijn jaar wordt. Deze maand stond in het begin natuurlijk van iedereen gelukkig nieuwjaar te wensen, ik begon dit jaar met een koortslip dus heb ik niet iedereen persoonlijk gelukkig nieuwjaar gewenst. Maar iedereen dus alsnog een gelukkig nieuwjaar!
Op 1 januari (of begin januari) is het traditie dat we met het gezin bij elkaar komen. En eind vorig jaar is mijn neefje geboren, dus waren we 1 januari met mijn ouders, zus, zwager, neefje, Denise en ik. Daarbij heb ik mijn neefje mogen vasthouden, wat ik heel fijn vond! En het is altijd leuk om mijn zus te zien, want ja ze woont 1,5 uur bij ons vandaan dus zie je ze niet zo vaak..

We zijn in huis flink bezig geweest, maar daar komt morgen een bericht over, over de veranderingen!

Heb wel echt van deze maand genoten, zijn uit eten geweest, zijn uit geweest. Ook zijn we naar de Efteling geweest wat we voor kerst hebben gehad! Zijn begonnen met gezonder te eten en meer te bewegen! Zo heb ik ongeveer 1,5 week geleden een bericht neergezet over de voornemens hoe het daar nu mee gaat. En we zijn er nog steeds mee bezig!

Internet: In de maand januari ben ik ook actief bezig geweest met internet. Zo is hier iedere dag een bericht online gekomen… Ben druk bezig geweest om deze weblog te updaten, bezig geweest om alles werkend te krijgen… Zo ben ik bezig geweest met Jetpack werkend te krijgen maar duurt nog een paar weken op z’n minst (ligt aan de hostingssite) En ben ik bezig geweest met alternatieven te zoeken om berichten te delen, statistieken etc.. En het werkt niet zoals ik zou willen, maar kan er voorlopig wel mee door tot alles weer werkt zoals het hoort. Ook de statistieken is niet opgelost, omdat we in ruim een week de volle ruimte hebben bereikt die je mocht/kon bereiken. Maar dat zie ik als positief dat deze weblog goed bezocht wordt! Dus dankje voor het klikken, lezen en reageren!!
Ook ben ik bezig geweest om op youtube 2 accounts te updaten, facebookpagina alle foto’s te plaatsen die ik tot op heden gemaakt heb. Dus dat loopt nu allemaal, alleen hier op mijn weblog nog oudere berichten de foto’s opzoeken die ik destijds heb gemaakt en die te plaatsen!!! Maar daar heb ik nog wel een hele tijd werk aan…

Verder heb ik deze maand veel gewerkt, maar daar ga ik verder niets over schrijven…

De maand is voorbij gevlogen!!!

1 thought on “Januari voorbij…

Plaats hier je reactie :-)