Just Dance…

      Geen reacties op Just Dance…

Afgelopen Woensdag zijn Denise en ik naar de stad geweest, we zijn gaan high tea’en.. En ik had met mezelf afgesproken als ik een maand lang dagelijks Just Dance doe, dat ik mezelf zou trakteren op een nieuwe game van just dance. En dat doel had ik behaald dus heb ik 2 just dance games gehaald, omdat ik niet goed kon kiezen tussen de 2. En de ene was in de aanbieding…

Eigenlijk wilde ik woensdag een dagje niet dansen, kijken wat dat zou doen.. Maar ook omdat zowel Denise en ik al een paar dagen eigenlijk niet voor uit te branden waren, een dagje rust. Maar dat kan natuurlijk niet he? 2 nieuwe games en ze niet gelijk thuis proberen… Dus hebben ze gelijk thuis uitgeprobeerd. Ik moet zeggen just dance 4 is echt heel erg leuk… Maar vond 2016 best tegenvallen. Je kan ook maar 1 hoofd account maken. En je vrienden uitnodigen. Maar net als Denise staat er dan bij op mijn account wat best jammer is! Want het is leuker om ieder een account te hebben. Wat bij andere just dance wel kan! Het is al verwarrend dat ze het spel zovaak veranderen. Was zo gewend aan just dance 2.

Ik heb van de aankopen geen spijt van, en tot op heden doen we iedere dag samen gezellig dansen! Wat ook heel erg leuk is, dat er meer steun van mijn partner is!

Plaats hier je reactie :-)